Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zannies ilska efter Lyxfällan : "Kolla era källor!"

- 14/11/2018, 17:05

Den tidigare Paradise Hotel-profilen Zannie Hahn medverkade nyligen i Lyxfällan. Nu är han arg då media inte verkar ha koll på när han deltog i Paradise Hotel, men en video visar att han själv inte heller har så bra koll.

På tisdagen gick ännu ett avsnitt av Lyxfällan på TV3. Den här gången begav sig Lyxfällans experter till Tomelilla för att besöka Zannie och Amanda. Paret arbetar som influencers och Zannie är sedan tidigare känd från programmet Paradise Hotel. 

I Paradise Hotel 2015 tog sig Zannie hela vägen till finalveckan och slutade på en andraplats, men blev alltså utan prispengar.

I Lyxfällan får vi se att Zannie och Amanda har en hel del skulder på grund av att Amanda köpte en bil till Zannie för 600 000 kronor i födelsedagspresent. Problemet var bara att Amanda lånade till både bil och kontantinsats. När paret senare blev föräldrar tvingades de sälja bilen, men lånen stod kvar. 

Amanda och Zannie
Amanda och Zannie i Lyxfällan. Bildkälla: TV3

Efter programmet sändes har Zannie och Amanda lagt upp en video på sin Youtube-kanal där de läser Expressens artikel om deras medverkan i programmet. 

Något som Zannie reagerar starkt på är att Expressen skrivit att han medverkade i Paradise Hotel för två år sedan. 

– Det var tre år sedan, för då var det 2015 och nu är det 2018. Där har de skrivit fel, säger han uppjagat i klippet och fortsätter:

– Inte för att vara taskig, men ta reda på riktiga källor innan ni skriver. Folk kommer reagera på det här, säger han.

Men om vi kikar tillbaka på Lyxfällan så säger Zannie faktiskt själv att han var med i Paradise för två år sedan. 

– Jag var med i Paradise Hotel, för två år sedan, och kom tvåa, säger han i Lyxfällan. 

Båda klippen kan du se i spelaren ovan. 

Hela Zannie och Amandas klipp hittar du här. Lyxfällan sänds tisdagar 20.00 på TV3.