Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell: Jag kommer snart behöva binda fast mig själv

- 20/11/2018, 17:32

Joakim Lundell har nu kontaktat Snapchat och Instagram för att stänga av den person som har hotat Joakim, Jonna och deras dotter Lunabelle. Nu berättar Joakim mer om den mardröm som pågår för familjen just nu.

Det skulle vara den härligaste tiden i livet för de nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundell

Den 28 oktober 2018 föddes parets dotter Lunabelle, men hela familjen hann knappt komma hem till villan i Norrköping innan hemskheterna började.

I helgen valde Joakim att berätta om den svåra tiden. Det är nämligen en 17-årig kille i Stockholmsområdet som har riktat flera dödshot mot både Joakim, Jonna och dottern Lunabelle.

"Jag är totalt emot att exponera haters! Men detta är det sjukaste jag läst och kommer gå över lik för att få tag på personen! Du vet inte vad du påbörjat när du skrev denna text...", skrev Joakim när han efterlyste den person som hotat familjen.

Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell.
Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Kort därefter hade de lyckats identifiera den 17-åriga killen, och han är nu polisanmäld. 

På Instagram skrev Joakim då om hur han han satte sin tilltro till polisen. 

"Polisen får ta hand om det! Personen har en psykisk sjukdom och har innan hört röster och skadat djur. Jag tänker inte sjunka till samma nivå och skada personen hur arg man än blir! Jag hoppas polisen agerar och att personen får hjälp!", skrev Joakim. 

Trots detta så har 17-åringen fortsatt att hota Joakim och hans familj. Nu berättar Joakim att han har blockerat personen – men det hjälper inte. 

För Joakims fans skickar hela tiden in skärmdumpar på vad 17-åringen lägger upp. 

Joakim Lundell
Joakim Lundell har kontaktat Snapchat och Instagram. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Joakim har nu kontaktat Instagram och Snapchat för att se om de kan stänga ner 17-åringens konton. 

– Men frågan är ju vad han gör då istället i verkligheten? Jävla mardröm!, skriver Joakim. 

Joakim skriver att det är svårt för honom att inte agera.

– Jag kommer snart behöva binda fast mig själv för att inte agera själv! Försöker allt jag kan för att hålla mig lugn, skriver Joakim på sin Instagram-story.