Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell befinner sig hos polisen: "Äntligen"

- 21/11/2018, 14:32 -

Efter dödshoten mot sig och sin familj har nu Joakim Lundell äntligen fått träffa polisen. "Det är viktigt att det görs någonting innan det är för sent", säger han.

De nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundell ska egentligen mysa och njuta till fullo av livet som småbarnsföräldrar. Men så blev det alltså inte. Istället har paret tampats med hat och hot från en 17-årig man som bland annat sagt att han ska döda deras dotter Lunabelle

Dödshoten var mycket stötande och mannen publicerade även en rad otäcka bilder till. Bland annat visade bilderna hur mannen skadar sig själv med olika tillhyggen –  han har eldat på sig själv, bränt sig med cigarettfimpar samt huggit sig själv med en kniv. Han bär även en svart mask som täcker ansiktet. 

Trots att Joakim vädjat till polisen har det inte hänt så mycket utan paret har fått avvakta medan hoten fortsatt komma. 

Joakim Lundell vädjade till fansen på Instagram
Joakim och Jonna har hetsringt polisen i panik då de är oroliga att det snart kommer att hända någonting. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Familjen Lundell
Joakim och Jonna har valt att anmäla och gå till polisen med ärendet. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

– Polisen gör ingenting efter det som har hänt. Vi har ringt dem om och om och om och om igen. Vi har blivit omkopplade till personer hela tiden känns det som. Jag har börjat tröttna, säger Joakim till Nyheter24.

Men nu har det börjat hända grejer.

På Instagram publicerade Joakim en bild från Polisstationen och skriver att det "äntligen börjar hända grejer".

Joakim befinner sig hos polisen
Efter många försök har Joakim äntligen fått träffa polisen. Nu återstår det att se vad som händer. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Nu återstår det att se vad polisen vidtar för åtgärder för Joakim och hans familj. 

"Jag hoppas att polisen kan ta in mannen och hjälpa honom att bli frisk", avslutar Joakim på Instagram.