Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kidnappare utanför Isabella Löwengrips hem: "Livet är en mardröm"

- 26/11/2018, 12:56

Mardrömmen växer för Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Nu berättar hon att grovt kriminella personer stått utanför hennes hus på natten.

Det fortsätter att storma kring Isabella Löwengrip just nu, och hennes före detta pojkvän. På bloggen beskriver hon att livet är en mardröm, och att ”allt vänts upp och ner”. 

Nu berättar hon också att personer har besökt hennes hem nattetid. 

– När vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus, säger hon till Expressen. 

– När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov, berättar hon för Expressen.

Har inte ätit på flera dagar

Anledningen ska enligt Löwengrip vara att ex-pojkvännen ska ha spekulerat bort ”tiotals miljoner kronor”. 

– Jag känner mig rädd. Jag har inte ätit på flera dagar, säger Isabella Löwengrip till Expressen.

"När du vaknar upp och inser att det inte är en mardröm. Jag vill bara lägga mig ner och sova tills allt är tryggt och normalt igen. Smärta rusar igenom min kropp, det är ett eko av 'Varför' i mitt huvud. En person som du älskat, utsätter dig för den här faran. Det krossar mitt hjärta", skrev Löwengrip nyligen på sin Instagram.