Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips ex-pojkvän berättar om vad det är som skett som nu gör att han är på flykt från människor han är skyldig pengar. - Foto: Stella pictures

Isabella Löwengrips ex-pojkvän berättar med egna ord: "Allt gick helt fel"

Det är i en intervju med Expressen som Isabella Löwengrips ex-pojkvän med egna ord berättar om de många olika faktorer som nu gjort att han förlorat enorma summor på dåliga aktieinvesteringar. "Allt gick helt fel".


Det var i maj år 2017 som Isabella Löwengrip, 28, började dejta en finansman i 30-års åldern. 

Paret har haft ett tillsynes romantiskt och fartfyllt förhållande fyllt av lyx och flärd. De har bland annat varit på lyxresor i Köpenhamn, New York, Paris och Maldiverna ihop.

Men för cirka en vecka sedan så förändrades allt. Isabella skrev då ut att hennes liv förvandlats till en mardröm efter att hennes ex-pojkvän skuldsatt sig hos "fel typ av människor". 

Enligt Isabella hade ex-pojkvännen under ett och ett halvt år fått henne att tro att han var någon som han inte var – och helt och hållet grundlurat henne. På grund av ex-pojkvännens misslyckade affärer har kriminella personer sökt honom utanför Isabellas hus, enligt Isabella själv. Men detta är någonting han med egna ord gick ut och dementerade i en intervju med Expressen.

"Det har inträffat en sak som gjort att jag och han inte kan ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu", skriver Bella på sin blogg. Bildkälla: isabellalowengrip.se

– Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust. Och det stämmer att det varit en person där som frågat efter mig hemma hos Isabella. Men den personen har inget kriminellt register eller förflutet och det är hon väl medveten om, säger han i intervjun. 

Han får också frågor om hur det egentligen kommer sig att han hamnat i den sits han hamnat och vad det är som drivit honom till att låna pengar. 

Enligt expojkvännen är det inte "en stor affär" som gått snett utan många bäckar små som nu lagts på hög. Bildkälla: Stella Pictures

– Att jag hamnat i den här situationen handlar om ”extremt dåligt omdöme”. Det är väl sammanfattningen. Det är jättestora belopp som jag har förlorat. Jag har lånat kapital, handlat för det och därefter betalat tillbaka pengarna med ränta. Men den här gången var det flera affärer där allt gick helt fel, säger han. 

Expojkvännen berättar att han har för avsikt att ställa allting till rätta och att han i nuläget inte mår så bra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!