Malin Åkerman gift sig
Det var I lördags som Malin Åkerman, 40, och Jack Donnelly, 33, gifte sig på en paradisstrand i Mexiko. - Foto: Stella Pictures

Malin Åkerman och Jack Donnelly har gift sig

Det var I lördags som Malin Åkerman, 40, och Jack Donnelly, 33, gifte sig på en paradisstrand i Mexiko. Paret fångades på bild första gången förra året i Mars. Men nu är de alltså äkta makar.


Den svenska skådespelerskan Malin Åkerman, 42, har gift sig med den brittiske skådespelaren Jack Donnelly, 34. Malin var tidigare gift med musikern Roberto Zincone och tillsammans har de en son på 8 år. De valde att gå isär år 2012, och nu har hon alltså hittat kärleken på nytt.

Åkerman var tidigare gift med musikern Roberto Zincone. Ex-paret har tillsammans en son på 8 år. Bildkälla: Stella Pictures

Så hur träffades då de numer äkta makarna? För Nöjesbladet berättar Malin att hon träffade Donnelly genom sin syster, ”Svenska hollywoodfruar”-profilen Jennifer Åkerman. 

Malin Åkermans syster, supermodellen Jennifer Åkerman, 31, är i sin tur gift med skådespelaren Tom Payne, 37. Tom är nära vän med Jack, vilket var anledningen till att Malin träffade sin nya äkta make. 

Parets sågs kyssas på en strand i mars förra året. Nu har de gått och gift sig. Bildkälla: Stella Pictures

Jennifers skådespelande pojkvän vid namn Tom Payne har bland annat har en stor roll i serien Walking Dead.

Jennifer Åkerman har vi fått följa i den förra säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Då fick vi även lära känna hennes skådespelarpojkvän Tom Payne. Bildkälla: Stella Pictures


I december 2018 gick alltså bröllopet av stapeln i semesterparadiset Tulum, skriver Svensk Damtidning. Enligt uppgift till tidningen ska 140 gäster ha varit inbjudna till bröllopet.

Stort grattis säger vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du gifta dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .