Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malin Åkerman och Jack Donnelly har gift sig

- 03/12/2018, 10:12 -

Det var I lördags som Malin Åkerman, 40, och Jack Donnelly, 33, gifte sig på en paradisstrand i Mexiko. Paret fångades på bild första gången förra året i Mars. Men nu är de alltså äkta makar.

Den svenska skådespelerskan Malin Åkerman, 42, har gift sig med den brittiske skådespelaren Jack Donnelly, 34. Malin var tidigare gift med musikern Roberto Zincone och tillsammans har de en son på 8 år. De valde att gå isär år 2012, och nu har hon alltså hittat kärleken på nytt.

Malin Åkerman
Åkerman var tidigare gift med musikern Roberto Zincone. Ex-paret har tillsammans en son på 8 år. Bildkälla: Stella Pictures

Så hur träffades då de numer äkta makarna? För Nöjesbladet berättar Malin att hon träffade Donnelly genom sin syster, ”Svenska hollywoodfruar”-profilen Jennifer Åkerman. 

Malin Åkermans syster, supermodellen Jennifer Åkerman, 31, är i sin tur gift med skådespelaren Tom Payne, 37. Tom är nära vän med Jack, vilket var anledningen till att Malin träffade sin nya äkta make. 

Malin Åkerman
Parets sågs kyssas på en strand i mars förra året. Nu har de gått och gift sig. Bildkälla: Stella Pictures

Jennifers skådespelande pojkvän vid namn Tom Payne har bland annat har en stor roll i serien Walking Dead. Jennifer Åkerman med pojkvännen Tom Payne

Jennifer Åkerman har vi fått följa i den förra säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Då fick vi även lära känna hennes skådespelarpojkvän Tom Payne. Bildkälla: Stella Pictures


I december 2018 gick alltså bröllopet av stapeln i semesterparadiset Tulum, skriver Svensk Damtidning. Enligt uppgift till tidningen ska 140 gäster ha varit inbjudna till bröllopet.

Stort grattis säger vi!