Måndag 17 Jan
Stockholm

Fansen rasar efter Isabella Löwengrips fejkade hot

Isabella Blondinbella Löwengrip fejkade en hotbild mot sig själv.
Isabella "Blondinbella" Löwengrip fejkade en hotbild mot sig själv. Nu rasar fansen. Foto: Stella Pictures, Bloggbevakning. Bilden är ett montage.

Igår avslöjades det att Isabella "Blondinbella" Löwengrip tidigare har fejkat en hotbild mot sig själv. Nu rasar Isabellas fans – och de kräver svar. – Hur kan man hitta på något sånt?! Känner mig lurad som tyckt synd om dig, lyder en kommentar.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I maj år 2017 gick Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, ut och meddelade att hon skulle skilja sig från sin dåvarande make Odd Spångberg, 30. 

Paret har barnen Sally och Gillis tillsammans. Skilsmässan har ännu inte gått igenom, men det tidigare paret valde att gå skilda vägar.

Kort efter att separationen blev offentlig så började Isabella dejta en finansman i 30-års åldern. 

Under hösten gick Isabella och finansmannen på prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground, och där visade de då sin kärlek öppet. Paret levde ett liv i sus och dus, och finansmannen överöste Isabella med dyrbara gåvor, lyxiga middagar och resor. Här kan du läsa mer om den 100 000 kronors-klocka som Isabella fick.

Isabella Löwengrip med dåvarande pojkvännen på prinsessan Sofias middag år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Men för lite mer än en vecka sedan sprängdes luftslottet. Det visade sig att finansmannen hade förlorat miljontals kronor i dåliga aktieaffärer. På sin blogg hävdade Isabella att kriminella personer, dömda för bland annat kidnappning, hade sökt honom i hennes hem. 

Isabella berättade att förhållandet med finansmannen var över.

Sedan går historierna isär – finansmannen själv säger att det inte var kriminella personer som sökte honom, utan att det är något som är påhittat och fabricerat av Isabella.

Fejkade hotbild mot sig själv

Nu avslöjar Bloggbevakning att Isabella tidigare har iscensatt en hotbild mot sig själv. 

Det var efter att det hade framkommit att Isabella hade ljugit om sin statistisk – Isabella hade sagt att hon har 1,5 miljoner unika besökare i veckan. I själva verket hade hon 260 000 unika besökare i veckan. Enligt advokater som Bloggbevakning då var i kontakt med så är det möjligt att det rör sig om avtalsbrott och bedrägeri.

Efter skandalen över statistiken ville Isabella flytta fokus från den dåliga publiciteten. 

"Första förslaget var att sätta en nyskriven hotbild på Isabellas bil men hon slog bort det förslaget eftersom hennes livvakt skulle kolla garagets kameror och avslöja lögnen", skriver Bloggbevakning.

Sms mellan Isabella Löwengrip och dåvarande pojkvännen. Bildkälla: Bloggbevakning.

Bloggbevakning har tagit del av sms mellan Isabella och hennes tidigare pojkvän, och där spånar de tillsammans fram hur de på bästa sätt ska få ut nyheten om den fejkade hotbilden. 

Bland annat bestäms det att det ska ske i samband med att hon har hämtat sina barn. Även sms mellan ex-pojkvännen och Isabellas assistent Simon finns som bevis. 

Fansen rasar: "Känner mig lurad"

I kommentarsfältet på Isabellas Instagram så flödar kommentarerna in, och många är chockade och arga över att Isabella tidigare har fejkat en hotbild mot sig själv.

"Bemöt gärna det som Bloggbevakning skriver istället för att lägga upp ett snyftinlägg på din blogg. Hoppas tex Aftonbladet gör en egen utredning och granskar alla dina affärer"

"Stämmer det som står på Bloggbevakning? Hur kan man hitta på något sånt?! Känner mig lurad som tyckt synd om dig"

"Rekommenderar alla att gå in och läsa på Bloggbevakning. Ni kommer känna er extremt dumma när ni fattar hur hon har manipulerat er för att få sympati. Isabella är inte hotad, alls. Det här är ett spel hon spelar."

Isabella Löwengrip har ännu inte bemött fansens frågor. Bildkälla: Stella Pictures

"Du är slut som entreprenör, kolla på Bloggbevakning. Bella har fejkat tidigare hot"

"Du har alltså ljugit om hotlappen? Varför skulle hoten du beskriver nu vara äkta?"

"Du gör bara bort dig mer och mer"

"Bella är inte det minsta hotad. Hon är själv bov i dramat".

Under måndagen sände Isabella live på sin Instagram, och även där var många fans upprörda.

"Sluta spela offer, snälla"

Andra uppmanade fansen att gå in och läsa på Bloggbevakning om de iscensatta hoten.

I en livevideo berättade Isabella nyligen om hur det var att ringa upp sin ex-make Odd och berätta om vad som hänt. "Det sa att han genast måste flytta". Läs mer om det här.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela