Odd Spångberg
Isabella Löwengrip - Foto: Stella Pictures

Isabella Löwengrip: "Det var hemskt att ringa Odd och berätta"

I en livevideo väljer nu Isabella Löwengrip att gå ut och uppdatera sina nyfikna fans. Där berättar hon bland annat om hur det var att ringa upp exmaken Odd Spångberg och berätta om vad som hade hänt. "Du behöver genast flytta".


Det är få som undgått dramat som skett mellan Isabella Löwengrip, 28, och hennes ex-pojkvän. Efter att ha dejtat sedan i höstas har Bella och den 30-årige finansmannen setts åka på romantiska resor, äta lyxiga middagar och gått på galor tillsammans. Mannen har även hängt flitigt med Isabellas barn Sally och Gillis

Men för 10 dagar sedan förändrades allt. Bella skrev ut på sin blogg att hon kände sig grundlurad och att hon och mannen brutit upp. Det visade sig nämligen att han förlorat stora miljonbelopp på dåliga aktieaffärer, vilket han själv gick ut och berättade i en intervju med Expressen

Enligt Bella har exet lånat pengar av "fel typ av människor" som bland annat är dömda för människorov.

"Det värsta av allt är väl att jag nu inte vet om han ens var kär i mig, eller om han bara behövde någon att låna 500 000 av?", säger Bella i sin video.

– De stod och väntade med flera bilar utanför mitt hus och en av dem kom och plingade på. Jag förstår inte att jag kan ha utsatt mina barn för sån fara, berättade Bella nyligen i en livevideo. 

Enligt exet är detta inte sant utan personen som kom och plingade på dörren är en man utan kriminellt förflutet, och här går deras historier isär. 

"Det var hemskt att ringa upp Odd"

Det var förra året som Bella gick ut med att hon skulle skilja sig från sin dåvarande make Odd Spångberg, 30. Paret har barnen Sally och Gillis tillsammans. Skilsmässan har ännu inte gått igenom, men det tidigare paret valde i alla fall att gå skilda vägar. 

I sin livevideo berättar hon att hon tyckte det var väldigt jobbigt att ringa upp sin ex-man för att ge honom nyheten att han måste flytta från sitt hus då det är 

– Liksom. Hej Odd, du måste flytta och leva någon annanstans för det är inte säkert för dig att bo där du bor längre. Detta på grund av att killen jag dejtat lånat pengar från fel människor, berättar hon. 

Isabella och Odd har barnen Gillis och Sally tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

Isabella möter nu stöd från sina följare, men det är inte alla fans som kommer med pepp och värmande ord. Många fans har istället vänt sig mot Bella och skapat något utav ett drev mot henne.

Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.