Torsdag 20 Jan
Stockholm

Isabella Löwengrip: "Det var hemskt att ringa Odd och berätta"

Odd Spångberg
Isabella Löwengrip. Foto: Stella Pictures

I en livevideo väljer nu Isabella Löwengrip att gå ut och uppdatera sina nyfikna fans. Där berättar hon bland annat om hur det var att ringa upp exmaken Odd Spångberg och berätta om vad som hade hänt. "Du behöver genast flytta".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är få som undgått dramat som skett mellan Isabella Löwengrip, 28, och hennes ex-pojkvän. Efter att ha dejtat sedan i höstas har Bella och den 30-årige finansmannen setts åka på romantiska resor, äta lyxiga middagar och gått på galor tillsammans. Mannen har även hängt flitigt med Isabellas barn Sally och Gillis

Men för 10 dagar sedan förändrades allt. Bella skrev ut på sin blogg att hon kände sig grundlurad och att hon och mannen brutit upp. Det visade sig nämligen att han förlorat stora miljonbelopp på dåliga aktieaffärer, vilket han själv gick ut och berättade i en intervju med Expressen

Enligt Bella har exet lånat pengar av "fel typ av människor" som bland annat är dömda för människorov.

"Det värsta av allt är väl att jag nu inte vet om han ens var kär i mig, eller om han bara behövde någon att låna 500 000 av?", säger Bella i sin video.

– De stod och väntade med flera bilar utanför mitt hus och en av dem kom och plingade på. Jag förstår inte att jag kan ha utsatt mina barn för sån fara, berättade Bella nyligen i en livevideo. 

Enligt exet är detta inte sant utan personen som kom och plingade på dörren är en man utan kriminellt förflutet, och här går deras historier isär. 

"Det var hemskt att ringa upp Odd"

Det var förra året som Bella gick ut med att hon skulle skilja sig från sin dåvarande make Odd Spångberg, 30. Paret har barnen Sally och Gillis tillsammans. Skilsmässan har ännu inte gått igenom, men det tidigare paret valde i alla fall att gå skilda vägar. 

I sin livevideo berättar hon att hon tyckte det var väldigt jobbigt att ringa upp sin ex-man för att ge honom nyheten att han måste flytta från sitt hus då det är 

– Liksom. Hej Odd, du måste flytta och leva någon annanstans för det är inte säkert för dig att bo där du bor längre. Detta på grund av att killen jag dejtat lånat pengar från fel människor, berättar hon. 

Isabella och Odd har barnen Gillis och Sally tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

Isabella möter nu stöd från sina följare, men det är inte alla fans som kommer med pepp och värmande ord. Många fans har istället vänt sig mot Bella och skapat något utav ett drev mot henne.

Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela