Fredag 1 Jul
Stockholm

Därför är Lunabelle Lundell tillbaka på Instagram

Lunabelle Lundell är tillbaka på Instagram.
Lunabelle Lundell är tillbaka på Instagram. Nu berättar Joakim Lundell om beslutet. Foto: Instagram/jonnalundell, Instagram/lunabellelundell

Kort efter att Youtubeprofilerna Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle föddes så skapade de ett Instagramkonto åt sin dotter. Kontot stängdes ner – men nu är de tillbaka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 28 oktober föddes Jonna och Joakim Lundells efterlängtade dotter Lunabelle. 

Youtubestjärnorna Joakim och Jonna har över 860 000 prenumeranter på Youtube, och på Instagram följs de tillsammans av över 1,5 miljoner fans. Så det var kanske inte så konstigt att föräldrarna några dagar efter Lunabelles födsel skapade ett Instagramkonto för henne.

"Anledningen till att vi skapade kontot är för att vi inte vill spamma bilder! Vi har olika konton så folk kan följa det dom vill! Så min Instagram inte innehåller 100 hundbilder eller renovering!", berättade Joakim då.

Bara dagen efter så valde Joakim och Jonna att ta bort Lunabelles konto.

Joakim och Jonna Lundell är nyblivna föräldrar till dottern Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

"Att ha en egen sida för henne var ett dåligt val! Något jag snabbt kände efteråt, och efter några timmar rann känslan över och jag var tvungen att ta bort den helt och hållet. Hoppas ni förstår och respekterar beslutet!", skrev Joakim då.

Men nu, en månad senare, så har Jocke och Jonna återigen bestämt sig för att ha ett Instagramkonto åt Lunabelle.

På sin Instagramstory berättar Joakim om beslutet.

Lunabelle Lundell är nu tillbaka på Instagram. Bildkälla: Instagram/lunabellelundell

"På grund av fejkkonton och annat runt Lunabelle så har vi valt att ha vårt eget konto aktivt och kontrollera det. Vi vill inte att andra konton ska växa i följare och styra publiceringen av bilder på vår egen dotter!", skriver Joakim.

Lunabelles konto har redan över 70 000 följare – och det lär bara bli fler. Jocke och Jonnas fans är minst sagt förtjusta i Lunabelles comeback på Instagram, och under bilderna så väller de söta kommentarerna in.

Vill du följa Lunabelle så kan du göra det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.