Isabella Löwengrip
Samtidigt som en hatstorm svept över Bella har det börjat trilla in stöttande kommentarer på ex-pojkvännens Instagram. - Foto: Isabella Löwengrip Instagram

Isabella Löwengrips ex-pojkvän stöttas – av hennes ilskna fans

Det avslöjades nyligen att Isabella "Blondinbella" Löwengrip tidigare har fejkat en hotbild mot sig själv. Samtidigt som många av hennes fans vänt sig emot henne har de nu börjat stötta ex-pojkvännen.


Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän har haft två riktigt hektiska veckor. 

För cirka 10 dagar sedan kom det nämligen fram att ex-pojkvännen hade förlorat miljontals kronor i dåliga aktieaffärer. På sin blogg skrev Isabella att hennes liv hade förvandlats till en mardröm och att hon nu fruktade för sitt eget och sina barns liv. 

Hon berättade sedan att det handlade om att kriminella personer, dömda för bland annat kidnappning, hade stått med bilar utanför hennes hem. En av dem hade även kommit och plingat på dörren, för att söka efter exet. 

Efter att informationen ovan publicerats så rasade Isabellas fans och anser att de blivit förda bakom ljuset. Bildkälla: Isabella Löwengrip Instagram

Enligt exet har Isabella ljugit, och han menar att personen som kom och sökte honom är tidigare ostraffad.

– Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust. Och det stämmer att det varit en person där som frågat efter mig hemma hos Isabella. Men den personen har inget kriminellt register eller förflutet och det är hon väl medveten om, säger han i intervjun med Expressen. 

Nu avslöjar Bloggbevakning att Isabella tidigare har iscensatt en hotbild mot sig själv. 

Det var efter att det hade framkommit att Isabella hade ljugit om sin statistisk – Isabella hade sagt att hon har 1,5 miljoner unika besökare i veckan. I själva verket hade hon 260 000 unika besökare i veckan. Enligt advokater som Bloggbevakning då var i kontakt med så är det möjligt att det rör sig om avtalsbrott och bedrägeri.

Efter skandalen över statistiken ville Isabella flytta fokus från den dåliga publiciteten. 

"Första förslaget var att sätta en nyskriven hotbild på Isabellas bil men hon slog bort det förslaget eftersom hennes livvakt skulle kolla garagets kameror och avslöja lögnen", skriver Bloggbevakning.

Bloggbevakning har tagit del av smsen mellan Isabella och ex-pojkvännen. Bildkälla: Bloggbevakning.se

Bloggbevakning har tagit del av sms mellan Isabella och hennes tidigare pojkvän, och där spånar de tillsammans fram hur de på bästa sätt ska få ut nyheten om den fejkade hotbilden. Bland annat bestäms det att det ska ske i samband med att hon har hämtat sina barn. Även sms mellan ex-pojkvännen och Isabellas assistent Simon finns som bevis. 

Nu möter exet stöd

Efter att informationen ovan publicerats så rasade Isabellas fans och anser att de blivit förda bakom ljuset. Under gårdagen när hon sände live strömmade det in kommentarer från fans som krävde en förklaring. De skrev bland annat att "folk inte bör tro på allt hon säger om ex-pojkvännen". 

Samtidigt som hatstormen svept över Bella har det börjat trilla in stöttande kommentarer på ex-pojkvännens Instagram. 

Texterna kommer ifrån ex-pojkvännens Instagramkonto.
Texterna kommer ifrån ex-pojkvännens Instagramkonto.

Användarna skriver bland annat att hon är en bedragerska och att ex-pojkvännen som borde anmäla henne. Än så länge har varken han eller Isabella uttalat sig om kommentarerna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du det som händer kring Löwengrip och exet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.