Tisdag 25 Jan
Stockholm

Isabella Löwengrips ex-pojkvän ansöker om personlig konkurs

Isabella Löwengrip med pojkvän
Isabella Löwengrip och finansmannen dejtade sedan maj 2017. I november tog förhållandet slut. Foto: Stella Pictures

Isabella "Blondinbella" Löwengrips ex-pojkvän ansöker nu om personlig konkurs. Han har skulder på 30 miljoner kronor som han inte kan betala tillbaka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ingen kan ha missat den växande skandalen kring Isabella Löwengrip, 28, och hennes ex-pojkvän som är en finansman i 30-års åldern. 

Parets förhållande tog slut när det uppdagades att han hade förlorat miljontals kronor i dåliga aktieaffärer.

Isabella hävdade att kriminella personer hade sökt honom i hennes hem, men deras historier går isär. Ex-pojkvännen säger att personerna som sökte upp honom inte var kriminella. 

– Det som stämmer är att det varit en person där som frågat efter mig hemma hos Isabella. Men den personen har inget kriminellt register eller förflutet och det är hon väl medveten om, sa ex-pojkvännen i en intervju med Expressen.

Det har även avslöjats att Isabella tidigare har iscensatt hot mot sig själv i form av ett fejka ett hot. Mer om det kan du läsa här.

Nu avslöjar Expressen att Löwengrips ex-pojkvän har ansökt om personlig konkurs. I ansökan skriver ex-pojkvännen att flera olika långivare har lånat honom 30 miljoner kronor. 

I nuläget finns inget sätt att betala tillbaka miljonskulderna, skriver han i ansökan Stockholms tingsrätt. 

Isabellas ex-pojkvän har tidigare bekräftat för Expressen att det rör sig om miljonbelopp. Att han hamnade i den situationen beskriver han beror på "extremt dåligt omdöme". 

Spekulationer om att det skulle handla om penningtvätt förnekade han i en intervju med Expressen. 

– Det är helt vita transaktioner på vanliga bankkonton. Det är ingen penningtvätt, det är helt vanliga affärer som däremot har gått väldigt, väldigt snett, berättade han för Expressen.

Här kan du läsa mer om vad som har hänt mellan Isabella och ex-pojkvännen: 

Fansen rasar efter Isabella Löwengrips fejkade hot

Se de dyra presenterna som Isabella fick av ex-pojkvännen

Ex-pojkvännens bevis om Isabellas lögn

Kommentera
Kopiera länk
Dela