Fredag 18 Jun
Stockholm

Cardi B och Offset har gjort slut – nu väntar skilsmässa

Cardi B och Offset har gjort slut
Rapstjärnorna Cardi B och Offset har gjort slut. Nu väntar skilsmässa för paret, som har ett barn tillsammans. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Rapstjärnorna Cardi B och Offset har gjort slut. Paret, som har dottern Kulture tillsammans, gifte sig i hemlighet. Men nu har de bestämt sig för att separera och skilja sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rapstjärnan Cardi B, 26, har gjort slut med sin pojkvän, rapparen Offset, 26. Det meddelar hon i en video på Instagram där hon säger att paret har "växt ifrån varandra" och att kärleken har försvunnit i förhållandet. 

I juli tidigare i år föddes parets dotter Kulture Kiari, och bara en månad innan Kulture kom till världen så avslöjade Cardi att hon och Offset faktiskt hade gift sig i hemlighet. 

Det var den 28 oktober 2017 som Offset friade till Cardi under en konsert i Philadelphia. Inför publiken gick han ner på knä med en 8-karats päronformad diamant och Cardi svarade ja. 

I somras blev Offset och Cardi B föräldrar till dottern Kulture. Bildkälla: Stella Pictures

De gifte sig i parets sovrum, och höll det privat under en lång tid. 

– Det är så många tillfällen som jag delar med hela världen, och sedan finns det saker som jag vill hålla för mig själv. Att gifta sig var en sådan händelse. Vår relation var så ny och vi gjorde slut och blev ihop och vi växte upp. Men vi var så kära och ville inte förlora varandra, så en morgon i september vaknade vi upp och bestämde oss för att gifta oss, berättade Cardi då.

Men äktenskapet har alltså inte varit helt hundra för paret, och nu berättar Cardi om separationen. 

Cardi B och Offset har nu bestämt sig för att gå skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures

– Så alla har tjatat på mig om det här, och jag har försökt att lösa allting med honom under en bra tid nu. Vi är verkligen bra vänner och riktigt bra affärspartners – han är någon som jag alltid kan komma och prata med, och vi har mycket kärlek för varandra men det har helt enkelt inte varit bra mellan oss under en lång tid, säger Cardi i klippet. 

– Det är ingens fel antar jag, vi växte bara ifrån varandra och är inte ihop längre. Det kommer säkert ta tid att skilja sig och jag kommer alltid att känna mycket kärlek för honom eftersom han är min dotters pappa, avslutade Cardi. 

Offset har även svarat på Cardis video med ett kort och koncist "Alla ni vann", skriver People. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela