Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansens teori : "Han är Nicci Hernestigs nya kärlek"

- 06/12/2018, 12:10 -

Efter uppbrottet från Ben Mitkus har Nicci Hernestig legat lågt på kärleksfronten – tills nu. På hennes blogg och Youtubekanal har hon nu gått ut med att hon träffat någon och enligt fansen är det en känd TV-profil.

Youtubeprofilen Ben Mitkus, 23, och bloggaren Nicci Hernestig, 19, började dejta varandra tidigare i år. 

I april flyttade de ihop och började även att spela in videos tillsammans. Men efter ett par månader tyckte Nicci inte att det hela kändes helt rätt så hon valde att dumpa Ben. Enligt Ben kom dumpningen som en blixt från klar himmel, och Nicci möttes av en ordentlig hatstorm.

Bens fans gick till attack på både Nicci och hennes familj och det hela slutade med att en rad influencers gick ut och stöttade Nicci. Bland andra Ex on the beach-profilen Antonija Mandir.

– Hat och hot är aldrig någonsin ok. Du är en stjärna Nicci och vi backar dig, sa Antonija i en video. 

Nicci Hernestig
"Denna kille har allt och då pratar jag inte om pengar som alla tror att jag är ute efter", skriver Nicci om nya kärleken.

Efter att stormen lagt sig har Nicci och ben gått vidare med sina liv på varsitt håll. I en video fick nyligen Ben frågan om hur många han hånglat med efter att förhållandet med Nicci tog slut. Han svarade då "15-16 tjejer". 

Nicci å andra sidan – har gått och blivit kär.  

"Det här var inte i mina planer alls. Trodde inte att jag kunde känna såhär ens asså det är helt otroligt. Det sa bara PANG typ också och det var när jag minst förväntade mig det. Jag tänker på honom hela tiden och jag vill höra hans röst eller träffa honom helst hela tiden så jag börjar förstå att jag inte kan styra detta längre och jag bara måste prata om det", skriver hon på bloggen. 

"Denna kille har allt och då pratar jag inte om pengar som alla tror att jag är ute efter. När jag säger allt så menar jag framför allt det inre för han är så sjukt fin, snäll, omtänksam, kärleksfull, rolig, cool, modig, stark, asså han har allt och jag mår så bra med honom och helt ärligt så har nog ingen fått mig att känna såhär förut",tillägger hon

Nicci säger dock att hon gärna vill vänta lite med att berätta vem det är, men enligt fansen så är nyheten redan självklar. 

Många av hennes följare påstår nämligen att det inte är någon mindre än brandmannen och Love Island-profilen Mathias Guss, 23. Han var en av deltagarna i årets upplaga av Love Island Sverige och blev också uppmärksammad för sina estetiska likheter med Samir Badran.

Mathias Guss
Mathias Guss är brandman och beteendevetare. Han var tidigare med i Love Island. Bildkälla: Mathias Guss Instagram

Varken Nicci eller Mathias har kommenterat teorierna, men heller inte dementerat det. 

Nicci tar även tillfället i akt att reda ut ryktet om hennes bacillskräck. 

"Denna kille vill jag krama och pussa på hela tiden och jag tycker inget med honom är ”smutsigt” utan han luktar gott och är jätte renlig och så snygg att jag blir knäsvag", skriver hon.