Måndag 25 Okt
Stockholm

Efter nervskadan – Jonna Lundell visar nya skönhetsingreppen

Jonna Lundell har använt fillers
Jonna Lundell visar nu resultatet efter sina skönhetsingrepp. Foto: https://www.instagram.com/ahclinic, TV4. Bilden är ett montage.

När Jonna Lundell var yngre så piercade hon läppen – något som resulterade i en nervskada. Nu har Jonna Lundell genomgått en rad skönhetsingrepp för att åtgärda skadan. Se resultatet här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Youtubestjärnan Jonna Lundell, 24, har tidigare avslöjat varför hon började med fillers i läpparna. 

I februari tidigare i år berättade Jonna att hon som "ung och dum" piercade sin överläpp. 

Den misslyckade piercingen gjorde att hon fick en nervskada som resulterade i att hon bara kan prata med ena sidan av munnen. Detta då den andra sidans nerver skadades av piercinghålet.

Jonna Lundell drabbades av en nervskada efter en misslyckad piercing. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna besökte då en klinik i Stockholm, och där tog de bort hennes gamla fillers. Jonna gjorde även Botox på två områden, och totalt kostade ingreppen 7 800 kronor.

"Idag hade vi Jonna Lundell på besök. Hon utförde en botoxbehandling; panna/argrynka. Vi har även utfört en behandling där vi har tagit bort tidigare fillers i läpparna", skrev kliniken på sin Instagram.

Kort efter att Jonna hade gjort ingreppen så fick Jonna och Joakim Lundell lyckobeskedet – Jonna var gravid! Under en graviditet får man inte behandlas med fillers och Botox, så Jonna har inte gjort några ingrepp under den här tiden.

Jonna Lundell besökte kliniken AH i Stockholm. Dit går även influencers som Isabelle Strömberg, Paulina "Paow" Danielsson, Sindy Niklasson, Josephine Qvist och Rima Sandrella. Bildkälla: Facebook/Ahcliniic

Fillers i läppar och haka

Den 28 oktober föddes parets dotter Lunabelle, och nu när familjen har landat ordentligt hemma i lyxvillan i Norrköping så kan Jonna fokusera lite på sig själv igen.

För en vecka sedan besökte Jonna kliniken i Stockholm igen, och behandlaren Aieh Heliz berättar på sin Facebook om de ingreppen som Jonna gjorde.

"Har haft Jonna på kliniken innan hon blev gravid. Planen var att vi skulle ta bort tidigare oönskad filler. Vi hann med en behandling innan hon fick reda på den fantastiska nyheten att hon var gravid. Jag rekommenderar gravida och ammande kvinnor att avstå våra behandlingar. Så vår plan fick pausas och nu är vi på banan igen", skriver Aieh och fortsätter:

"Då Jonna har en tidigare nervskada och asymmetrier blir hennes läppar extra utmanande. Jag har även behandlat hennes haka med filler. Planen är att successivt bygga upp Jonnas läppar med både fillers kombinerat med botox", skriver hon.

Efter ingreppet gästade Jonna Lundell programmet "Malou efter tio". Där visade hon resultatet. Bildkälla: TV4

Efter behandlingen gästade Joakim och Jonna "Malou efter tio", och där syntes Jonnas fina resultat.

"Tycker resultatet är fint. Och finare kommer det bli", skriver Aieh.

Kommentera
Kopiera länk
Dela