Tisdag 22 Jun
Stockholm

Felix Sandman avslöjar planerna med flickvännen Andrea Kallström

En kvinna i brunt hår, hjärtan, en man i svarta kläder med en mikrofon
Felix Sandman talar ut om framtidsplanerna med flickvännen Andrea Kallström. Foto: @andreakallstrom/Instagram, Pixabay, Johan Nilsson/TT

Under måndagens avsnitt av Breaking News pratade Felix Sandman om sin nya flickvän Andrea Kallström. "Det är verkligen mer än klick, hon är min själsfrände", säger den före detta FO&O-stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Felix Sandman var tidigare med i popbandet FO&O som tog fansen med storm när de spelade förband till Justin Bieber i Globen 2013. Efter några år splittrades bandet och Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg valde att satsa på varsin solokarriär. 

I Melodifestivalen 2017 ställde Felix Sandman upp med låten "Every Single Day" som handlade om olycklig kärlek efter uppbrottet med exet Lovisa Bengtsson. Artisten slutade på andra plats i tävlingen bakom Benjamin Ingrosso. Nu har han funnit kärleken igen tillsammans med flickvännen Andrea Kallström

Känt varandra sedan länge

Felix Sandman gästade under måndagen "Breaking news med Jessica Almenäs" där han berättade om sin nya flickvän. Och paret har känt varandra sedan länge.

– Vi träffades när vi var tio år. Vi har dansat tillsammans på samma dansskola. Det var så vi träffades, berättar han i programmet.

Även fast de har varit bekanta under lång tid så har känslorna först nu blossat upp.

– Det är verkligen mer än klick, hon är min själsfrände. Jag kom ur ett ganska långt förhållande innan dess. Men konstigt nog så... Och vi har känt varandra så länge, men det bara hände och nu är hon min andra halva, säger Felix.

Flickvännen Andrea Kallström är med i popduon Lennixx som utgörs av henne själv och Hanna Larsson, syster till Zara Larsson

Paret har också bestämt ett datum när de officiellt blev tillsammans.

– Vi har ett officiellt datum… Men det sa klick när… Jag vet att hon kollar nu. Det var nog i juni. Men vårt datum är den 8 augusti, säger Felix Sandman.

Hanna Larsson och Andrea Kallström utgör popduon Lennixx. Bildkälla: @andreakallstrom/Instagram


Vill skaffa barn och gifta sig

Musikern säger också att han vill skaffa barn och gifta sig med sin nyfunna kärlek. Men under programmet får han frågan hur han kan veta att han har funnit den rätta.

– Folk säger hur förhållanden är och jämför och så här. Men jag och Andrea vet att vi inte är som alla andra, säger Felix Sandman. 

Popstjärnan får också frågan om han tänker fria till Andrea.

– Ja, absolut. Men vi får se när det händer, menar han.

”Breaking news” sänds måndag till torsdag klockan 22.00 på Kanal 5. Läs mer om vad vi har skrivit om Andrea Kallström här!

Kommer Felix och Andrea gifta sig?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela