Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicki Minajs pojkvän Kenneth Petty dömd för våldtäkt och dråp

- 11/12/2018, 12:27 -

Nicki Minajs pojkvän Kenneth Petty är dömd för våldtäkt och dråp. Kvinnan han våldtog var 16 år gammal, och för brottet dömdes Petty till fyra år i fängelse.

Superstjärnan Nicki Minaj, 36, har en ny pojkvän – och han kommer inte direkt från söndagsskolan om vi säger så. På sin Instagram har Nicki visat bilder på sin nya kärlek. 

Han heter Kenneth Petty och är 40 år gammal. 

Petty är dömd för både våldtäkt och dråp – och han har avverkat långa fängelsestraff för båda brotten. 

Nicki Minaj och Kenneth Petty
Nicki Minaj och pojkvännen Kenneth Petty. Bildkälla: Instagram/nickiminaj

Det var i april 1995 som Petty, som då var 16 år gammal, använde ett vasst redskap för att tvinga en jämnårig flicka att ha samlag med honom. För brottet dömdes han till fyra år i fängelse. 

Några år senare dömdes Petty för dråp, och då fick han sitta i fängelse i 7 år. Han släpptes år 2013.

Kenneth Petty mugshot
Kenneth Pettys mugshot. Bildkälla: Tmz

Enligt Tmz så har Nicki och Petty känt varandra ett tag, och de lärde känna varandra i Queens som är den stadsdel där Nicki växte upp. 

Nicki har kommenterat det hela: 

"Han var 15 och hon var 16 och de var ihop. Men kör på internet, ni kan inte förstöra mitt liv. Ni kan inte ens förstöra era egna liv", säger Nicki Minaj om pojkvännens förflutna, skriver Tmz. 

Nicki Minaj och Kenneth Petty
Nicki Minaj och Kenneth Petty är ett par. Bildkälla: Instagram/nickiminaj

Tidigare har Nyheter24 skrivit om rapstjärnan Tekashi69 som riskerar livstids fängelse. Här kan du läsa mer om hans kriminella bana. Han är medlem i det livsfarliga gänget Nine Trey och är tidigare dömd för sex med en minderårig flicka. Läs mer om det här.