Tisdag 18 Jan
Stockholm

Nu berättar Frida i "Bonde söker fru" om sin nya pojkvän

Frida och Simon i Bonde söker fru i TV4
Frida dumpade Simon i Bonde söker fru. Nu har hon en ny pojkvän. Foto: TV4. Bilden är ett montage.

Brevskrivaren Frida dumpade mjölkbonden Simon i "Bonde söker fru". Något som skapade ramaskri bland tittarna. Nu har Frida en ny pojkvän – men hatstormen tvingar henne att hålla låg profil.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i onsdags som tittarna fick veta vad som egentligen hände mellan mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, och brevskrivaren Frida, 21. 

Kärleken spirade mellan Simon och Frida, och de skulle åka iväg på en romantisk resa till Rhodos.

– Jag fick honom. Jag fick min Simon, sa Frida i "Bonde söker fru"

Allt verkade frid och fröjd. Men när det var dags för avresan så dök inte Frida upp. Simon försökte förgäves nå henne. Han lämnades helt kallsinnigt på flygplatsen utan någon förklaring. Han åkte på resan själv, men fick sedan sällskap av sin vän Per.

Simon och Frida verkade riktigt kära i "Bonde söker fru". Men Fridas känslor svalnade. Bildkälla: TV4

– Jag lever min mardröm nu. Det var ju det här jag inte ville skulle hända. Jag ville ju inte bli själv. Det känns jävligt tungt just nu, sa Simon i "Bonde söker fru".

Den charmiga bonden berättade att han kände sig krossad och att han inte vågade tro på kärleken igen.

Några dagar in i resan på Rhodos så hörde Frida slutligen av sig. Hon berättade då för Simon att hennes känslor för honom inte fanns kvar.

Simon i "Bonde söker fru" fick åka själv till Rhodos. Bildkälla: TV4

"Kärleken i mitt liv"

På sociala medier har det under en tid ryktats om att Frida har träffat en ny kille, och på Facebook la hon ut en bild som visade henne och den nya pojkvännen. I en intervju med Aftonbladet så berättade Frida om sin nya kärlek. 

– Jag har hittat kärleken i mitt liv. Det hände ganska så nyligen. Det är ganska så nytt fortfarande. Vi har känt varandra ett bra tag, vi har varit kompisar länge, men sen utvecklades det till något mer, sa Frida till Aftonbladet. 

Frida från "Bonde söker fru" har nu gått vidare. Bildkälla: TV4

Men många "Bonde"-fans har haft svårt att kontrollera sin ilska. Det fick programledaren Linda Lindorff, 46, att gå ut med en uppmaning där hon vädjade till tittarna att "andas" innan de smattrade iväg elaka kommentarer till Frida. 

Hatstormen mot Frida har tvingat henne att göra alla sina konton på sociala medier privata. Även Fridas pojkvän har drabbats av drevet, så han har också gjort alla sina sociala medier privata. 

– Folk är jättearga på mig. Men problemet är att de ser bara det som sker i tv. De ser genom en tv-ruta, och inte allt som har hänt bakom kamerorna. Det enda de vet är det de ser, sen så vet de ingenting annat, säger Frida till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela