Onsdag 19 Jan
Stockholm

Laila Bagge om Korosh: "Åldersskillnaden gör mig rädd"

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian
I "Lailaland" berättar Laila Bagge om åldersskillnaden mellan henne och pojkvännen Korosh Kananian. Foto: TV3

Det är i det nya avsnittet av "Lailaland" som Laila Bagge, 46, berättar om åldersskillnaden mellan henne och pojkvännen Korosh Kananian, 28. – Det får mig att känna mig gammal, säger Laila i programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 28 september fyllde Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian 28 år, och i det senaste avsnittet av "Lailaland" får vi se hur Laila ser till att hennes pojkvän inte behöver sakna någonting på sin födelsedag.

Det blir en tur med snabba bilar, han får göra hamburgare med Johan Jureskog och sedan har Laila abonnerat en partybuss. Där poppas det bubbel, och Korosh vänner är inbjudna.

– För mig är det väldigt viktigt att visa den jag älskar att jag verkligen älskar honom och att jag har tänkt på honom minutiöst under en väldigt lång period. Att jag inte bara har köpt något enkelt "här". Han ska verkligen känna att det är hans dag från början till slut, berättar Laila.

Det blir en fartfylld födelsedag för Korosh Kananian. Bildkälla: TV3

"Det får mig att känna mig gammal"

Det skiljer nästan 18 år mellan Korosh och Laila, och ibland blir Laila påmind om åldersskillnaden.

– När jag tänker på det är ju när jag själv känner mig äldre. När jag tänker "oj, jag kanske behöver läsglasögon". Det är ju då jag tänker på att det är en åldersskillnad. Och rädslan om vad som komma skall. Att man går in i olika faser i livet. Det får mig att känna mig gammal, säger Laila.

I "Lailaland" får vi sedan följa med på nästa överraskning som Laila har styrt upp – tillsammans med ett gäng kompisar så åker de lådbil.

Laila Bagge och Korosh har varit ett par i fyra år. Bildkälla: TV3

Senare berättar Laila om de starka känslorna för Korosh.

– Vi har nu varit ihop i fyra år och att jag fortfarande är nykär och känner precis lika starkt som första gången det blev på riktigt och på allvar om man säger så. Det här pirret i magen och dom här djupa känslorna, säger Laila.

"När jag mår skitdåligt så finns han där"

Hon berättar även sedan om varför hon älskar Korosh så mycket.

– Han är ödmjuk, han sätter mig i främsta rummet, han är fantastisk mot barnen och jag känner hur mycket han älskar mig och han finns där genom allt verkligen. När jag mår skitdåligt så finns han där, när jag mår bra så finns han där. Går det bra så höjer han mig till skyarna och säger "det här är du värd" han är bara genuint glad för min skull hela tiden och visar hur mycket han älskar mig och barnen, säger Laila.

Korosh Kananian. Bildkälla: TV3

Men sedan tar det hela en ny vändning...Efter utflykten med lådbilarna så ska hela kompisgänget åka tillbaka med partybussen in till stan – men Korosh verkar ha glömt Laila...

Se hur det slutade i klippet ovan.

"Lailaland" finns nu på Viaplay och Viafree. Det sänds på TV3 klockan 21.00.

Kommentera
Kopiera länk
Dela