en kvinna i svart hår, en man med keps och gul jacka
Cardi B och Offset:s relation är definitivt över - Foto: Stella Pictures

Offset avbröt Cardi B:s konsert: "Ta mig tillbaka, Cardi”

Rapparen Cardi B blev avbruten under sin konsert i Los Angeles på lördagskvällen. På scenen kom hennes ex-make Offset upp tillsammans med arrangerade blommor där det stod "Take me back, Cardi".


Rapstjärnan Cardi B, 26, gick tidigare ut på Instagram med att hon och Offset, 26 ska skilja sig. Detta skrev Nyheter24 här.

Sedan dess har det ryktas om anledningen till uppbrottet. I oktober avslöjade Cardi B i en intervju med magasinet W att Offsets otrohet hade varit en av anledningarna till uppbrottet.

Hon har också sagt i ett borttaget Instagraminlägg att paret hade växt ifrån varandra. Efter det gick Offset, som är med i rappgruppen Migos, ut på Twitter och skrev "FUCK YALL I MISS CARDI". 

Var klädd i Swarowskikristaller

I fredags fyllde Offset 27 år och var då iklädd en specialgjord ansiktsmask helt täckt med Swarowskikristaller, som enligt TMZ är värd cirka 107 000 kronor. Men på Instagram säger han att det enda han önskar sig är att bli tillsammans med Cardi igen.

– Vi går igenom massa saker just nu, massa saker i media. Jag vill be dig om ursäkt, Cardi. Jag skämde ut dig, fick dig att se galen ut. Jag deltog i saker jag inte borde ha tagit del av och jag ber om ursäkt för att ga krossat ditt hjärta, brutit det löftet, brutit Guds löfte, och varit en självisk make, säger han.

Han menar också på att han har förändrats och strävar mot att bli en bättre människa. Dessutom säger han att han vill fira julen tillsammans med Cardi.

– Förlåt, Cardi. Jag älskar dig och Kulture, jag vill tillbringa julen med er. Jag vill kunna tillbringa resten av mitt liv med er. Jag ber om ursäkt, jag är ledsen för vad jag gjort mot dig. Jag var inte med den där tjejen, men jag underhöll henne. Förstår du vad jag menar? Jag älskar dig, jag hoppas du kan förlåta mig. Det är min födelsedag och jag önskar att få dig tillbaka, säger han i klippet.

Offset gick upp på scen mitt under Cardi B:s spelning. Bildkälla: @onairwithryan/Instagram

Avbröt Cardi B:s spelning

Under lördagskvällen spelade Cardi B på Rolling Loud i Los Angeles. Men mitt under spelningen avbröt hennes ex-make genom att gå upp på scen tillsammans med ett stort blomsterarrangemang. Blommorna formade en text där det stod ”Ta mig tillbaka, Cardi”. 

Cardi B var dock inte lika nöjd med gesten och skakade på huvudet. Kort därefter städades blomsterarragemanget bort från scenen och spelningen fortsatte på som vanligt. 

Efter skandalen gick Cardi ut på Instagram där hon ber sina följare att inte sprida hat mot sitt ex. Hon säger också att Offsets gest inte kommer förändra något i deras relation, som nu definitivt verkar vara över.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur hade du reagerat på scenen?
Tack för din röst!