Torsdag 20 Jan
Stockholm

Så många nya följare fick Diana Baban efter Joakim Lundells "kärlekshyllningar"

Diana och Jockes skämt spred sig snabbt över sociala medier och få förstod vad det var som hade hänt.
Diana och Jockes skämt spred sig snabbt över sociala medier och få förstod vad det var som hade hänt. Foto: Instagram

Det var under förra veckan som Joakim Lundell chockade sina följare på sina sociala medier. Överallt syntes både bilder och videos på Ex on the beach-profilen Diana Baban. Detta fick många nya följare att få upp ögonen för profilen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ja, det var minst sagt många snopna fans som gick in på Joakim Lundells sociala medier förra veckan. Överallt syntes bilder och videos på Ex on the beach-profilen Diana Baban och till en början trodde Jocke & Jonnas fans att hans konto blivit hackat.

Såhär ser Joakim Lundells Instagramprofil ut just nu. Bildkälla: Instagram
Under veckans gång publicerade Joakim bland annat en bild på när han badar tillsammans med en bild på Diana. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Hemma hos Joakim och Jonna har de nu både en Jasmine-vägg och en Diana-vägg. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

När Nyheter24 hörde av sig till Joakim förtydligade han att det hela bara var ett internskämt mellan honom Jonna, Jasmine Gustafsson och Diana. Många fans har lämnat hot och hat i kommentarsfälten då de ansett att Joakim "varit otrogen mot Jonna". Men enligt paret själva så är detta ett långt gånget internskämt som inletts på Jonnas order. 

– Jonna har ju trollat alla. Det är ju vissa som följt oss länge som förstått skämtet i sin helhet, andra förstod ingenting alls, sa Jocke i en video. 

För Dianas del så resulterade det hela i mer än bara ett par goda skratt. Hon fick även en hel del följare på Instagram. Närmare 60 000 nya följare för att vara exakt. 

– Hahahahaha alltså herre gud, folk är som galna och undrar vad som försiggår. Jag trodde verkligen aldrig att det här skämtet mellan oss skulle bli en sån grej. Så himla kul, sa hon till Nyheter24.

Vill du läsa mer om det hela kan du göra det här:

Fansen i chock efter Joakim Lundells video på Diana Baban

Kommentera
Kopiera länk
Dela