Tisdag 25 Jan
Stockholm

Nu svarar Joakim Lundell på otrohetsryktet om Alexandra, 23

Joakim Lundell om otrohetsryktet.
Nu svarar Joakim Lundell på otrohetsryktet om Alexandra Zeidan. Foto: Stella Pictures, Instagram.com/alexandrakahnze. Bilden är ett montage.

Det har länge gått ett rykte om att Joakim Lundell skulle ha varit otrogen mot Jonna Lundell med Alexandra Zeidan, 23. I helgen spreds ryktet återigen i en tjejgrupp på Facebook. Nu svarar Joakim Lundell på otrohetsryktet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i fredags som det startades en tråd i en stor tjejgrupp på Facebook. Frågan löd: Har du legat med en kändis? Vem var det och hur gick det?

En av de som svarade var Alexandra Zeidan, 23. Hennes svar löd: "Joakim Lundell, men sprid inte detta är ni snälla".

Den som är ett uppmärksamt Joakim och Jonna Lundell-fan har kanske dessutom koll på vem Alexandra är sedan innan. 

Alexandra skrev i en tjejgrupp att hon hade haft ihop det med Joakim Lundell. Bildkälla: Svenska Youtubers

Hon har nämligen varit anställd av Jocke och Jonna AB där hon började i februari 2018. Alexandra är även kompis med Joakim och Jonnas vänner Danjal och Joz, och hon har dessutom synts i Jocke och Jonnas vloggar.

Men efter en tid slutade Alexandra att jobba för Joakim och Jonna – men det har inte med någon otrohet att göra...

Alexandra och Joz. Bildkälla: Instagram/alexandrakahnze

Alexandras påstående om att hon skulle ha haft ihop det med Joakim skapade starka reaktioner – och i kommentarsfältet på Svenska Youtubers var många upprörda över Joakims påstådda otrohet.

"Nu ska dom tjalla"

Men nu avslöjar Svenska Youtubers att allt var ett skämt från både Joakim och Alexandras sida. Sajten har tagit del av en konversation mellan Joakim och Alexandra.

Alexandra skriver bland annat att någon taggade Jonna Lundell, varpå Joakim svarar "Folk är ju så jävla sjuka" och sedan skrev han "Nu ska dom tjalla".

Joakim skriver även att hans nya hobby är att trolla folk – något som vi fick känna av under stormen kring Diana Baban och Joakim.

Alexandra Zeidan. Bildkälla: Instagran/alexandrakahnze

För Svenska Youtubers berättar nu Joakim att Alexandra bodde med Joakim och Jonna i villan i Norrköping, men när sedan Alexandra träffade sin pojkvän så valde hon att flytta ihop med pojkvännen i Göteborg.

– Vi är superbra vänner fortfarande och att vi trollar är bara för att det är ironiskt. Svårt att låta bli att inte trolla när folk har spekulerat i flera månader om varför hon slutade, säger Joakim till Svenska Youtubers.

– Hon är superkompetent och en riktigt bra människa. Har bara goda minnen av henne, säger Joakim till Svenska Youtubers.

Kommentera
Kopiera länk
Dela