Meghan Markle, hertiginna av Sussex.
Meghan Markles festbild blev för mycket för det brittiska kungahuset. - Foto: Brittiska moderådets Instagram, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Meghan Markles festbild fick brittiska kungahuset att rasa

Det kan inte alltid vara lätt att vara Meghan Markle, hertiginna av Sussex. Meghan gick på fest och en av bilderna från kvällen fick det brittiska kungahuset att se rött.


Richard Kay är en brittisk journalist som jobbar på Daily Mail, och han var en av prinsessan Dianas favoritjournalister. Diana brukade läcka information till honom då och då, och Kay fick då ta del av Dianas sida av allt som pågick i det brittiska kungahuset under den här tiden.

Kay anses än idag har goda kontakter inom det brittiska kungahuset, så när han skrev ett stort reportage om hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, så sände det svallvågor i kungahus världen över...

En av de saker som Kay tar upp är hur Meghan sticker ut från de andra i kungahuset. Hon har kallats för "svår" men i själva verket handlar det om att hon är annorlunda menar Kay.

Ett exempel på det är de festbilder som nyligen spreds på hertiginnan. Och det var inte så att hon stupfull trillade ur en taxi eller sågs avverka shotsbrickor på en pubsylta 04:45...

Meghan Markle gifte sig i en klänning designad av Clare Waight Keller för Givenchy. Bildkälla: Stella Pictures

"Bilden såg skrytsam ut"

Den 10 december ägde en stor modegala rum på Royal Albert Hall i London, och Meghan gjorde då ett överraskningsframträdande. 

Meghan intog scenen i en svart sammetsklänning för att presentera vinnaren av årets brittiska modedesigner – och priset gick till Clare Waight Keller på modehuset Givenchy. 

Den som har koll på Meghan vet att det var Clare som designade den vackra bröllopsklänning som Meghan bar på sitt bröllop med prins Harry den 19 maj.

Meghan Markle och Clare Waight Keller. Bildkälla: Stella Pictures.

Det brittiska moderådet, som arrangerade festligheterna, bjöd på en bild på Meghan på sin Instagram. Men den hann bara ligga uppe en stund – sedan togs den bort.

Enligt Kay så var det flera inom det brittiska kungahuset som tyckte att det var opassande och reagerade på bilden.

– Det var något skrytsamt över hur hon poserade och höll om sin bebismage. Och så hade hon på sig mörkt nagellack som drottning Elizabeth hatar. Det skulle inte förvåna mig om Meghan själv bad dom att ta ner bilden eftersom hon visste om det, säger en källa till Daily Mail.

Ja, ibland är det skönt att inte vara hertiginna...

I klippet ovan ser du bilden som kungahuset inte gillade.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.