Torsdag 24 Jun
Stockholm

Joakim Lundell bröt ihop på julafton – fick åka till sjukhus

Joakim Lundell har gått in i väggen
Joakim Lundell är utbränd. Nu berättar han om den tuffa tiden. Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / TT Bild

Joakim Lundell har tidigare berättat att han har utbränd. Och det är nu värre än någonsin. På julafton kraschade Youtubestjärnan ihop totalt och tvingades åka till sjukhuset.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den som följer Youtubeparet Jonna, 24, och Joakim Lundell, 33, har märkt att Joakim inte har mått särskilt bra den senaste tiden. Han har under året haft mycket jobb, och slutligen sa hans kropp ifrån. Joakim blev utbränd.

I tidigare videos har Joakim berättat om hur han hade "rasat ihop totalt".

Han har tidigare under året sökt läkarvård, och de har då velat sjukskriva Joakim. Men han har vägrat och istället fortsatt som vanligt.

Under gårdagen skrev Nyheter24 även om hur Jonna beskrev situationen som ”värre än någonsin”.

Paret firade inte julafton tillsammans, utan Jonna och parets dotter Lunabelle firade med Jonnas mormor. Nu berättar Joakim i en ny video om den tuffa tiden han går igenom just nu.

Joakim Lundell uppsökte sjukhus på julafton. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

"Tårarna bara sprutade"

– På julafton kraschade jag ihop totalt. Jag kom inte ens upp ur sängen och tårarna bara sprutade och jag visste inte ens varför. Jag hade ingen ork, berättar Joakim.

I nya videon säger Joakim att de på julafton åkte in till sjukhuset och läkarna sa då att det var dags att han insåg att han var utbränd. Joakim berättar att de sa att han redan är ”inne i väggen” och att det kommer vara en ”jävligt lång väg tillbaka”.

För sin familjs skull så vill inte Joakim ge upp, men han tyngs av en djup ångest för att han känner att han har förstört Lunabelles första julafton.

– Jag hade med handen på hjärtat aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär illa och kännas såhär, säger Joakim i videon.

Han tackar även Jonna för sitt stora stöd genom den här tiden.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela