Onsdag 29 Sep
Stockholm

Här är de 6 läskigaste skräckfilmerna 2019

Lista på läskiga filmer som har premiär 2019
Läskigaste filmerna 2019. Foto: Wikimedia, flickr, pixabay

Gillar du skräck? Längtar du efter de läskiga filmerna som planeras ha premiär i år? Nyheter24 har listat 6 riktigt obehagliga filmer att se fram emot.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Om du gillar att krypa upp i soffan och bli riktigt skrämd så har vi 6 härliga skräckisar du kan se fram emot. Kolla in den här listan.

1. Pet sematary

Den här filmen baseras på Stephen Kings succéroman Jurtjyrkogården. Titeln är felstavad med flit, då originaltiteln är Pet sematary, som egentligen stavas Pet cemetery som betyder "djurkyrkogård". Bara trailern ger en gåshud och bjuder på några härliga jumpscares, se den här.

2. Isabelle

Nej, inte Annabelle, utan Isabelle denna gång. Filmen handlar om ett gift par som tillsammans väntar barn och har flyttat in i sitt drömhus. Men hur perfekt det än verkar, så kommer det visa sig att det nya huset inte är riktigt allt de hade hoppats på. Om man inte tycker den verkar värd och se, så ger man den nog en chans ändå bara för att få en glimt av Adam Scott från The O.C. Se den skrämmande trailern här.

3. Polaroid

En High school-elev jobbar i en antikbutik och hittar en dag en gammal polaroid-kamera. Många av oss har hört den här historien förut, och vet att när hon fotar med den nyfunna kameran är det inte bara vanliga bilder hon tar. Utan de som får sin bild tagen, möter ett tragiskt slut. Se trailern här.

4. Followed

Vad gör man inte för att få fler följare? I den här filmen så tar en kontroversiell vloggare det ett steg längre. För att få fler följare ska han och hans team sova över på ett hemsökt hotell, men det slutar inte riktigt som de tänkt sig. I början av trailern står det att filmen är baserad på verkligen händelser! Här kan du se trailern.

5. Annabelle 3

Efter två succéfilmer, Annabelle som kom ut 2014 och Annabelle: creation som kom ut 2017, är det nu dags för Annabelle 3. I den här filmen kommer det bli en typ av Natten på museet-vibb, avslöjar regissören James Wan.

6. Det 2

27 år efter vad som hände i den lilla staden Maine så har våra hjältar i Losers Club vuxit upp och lämnat sin hemstad. Tills de alla fick ett telefonsamtal som får dem att behöva åka hem igen. Men vi får vänta ett tag tills Pennywise är tillbaka på duken igen, ända fram till september.

Kanske du missade några rysliga filmer från 2018? Oroa dig inte, Nyheter24 listade de läskigaste filmerna förra året hade att bjuda på. Läs mer här.

Gillar du skräckfilm?
Kommentera
Kopiera länk
Dela