Stockholm

Babyboom: Gordon Ramsays fru är gravid igen efter missfallet

En blond man i svart tröja håller i en bebis
Gordon Ramsay ska bli pappa igen. Foto: Pixabay, Wong Maye-E/AP

Kändiskocken Gordon Ramsay ska bli pappa igen. Efter att hans fru Tana Ramsay fick missfall i femte månaden, så har bebislyckan vänt igen. "Gott nytt år, för vi har en till på gång (bebis)", säger Gordon Ramsay i ett Instagraminlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den brittiske stjärnkocken Gordon Ramsay, 55, har öppnat restauranger världen över – som har mottagit ett antal Michelinstjärnor. Men han är kanske mest känd för sina ilska utbrott i teveprogram som "Hell's Kitchen" och "Masterchef", där han har skällt ut kockar för sina maträtter.

Nu ska han bli pappa, igen. Gordon Ramsay och hans fru Tana Ramsay, 44, väntar nämligen sitt femte barn. Det var under nyårsafton som stjärnkocken publicerade en video på Instagram där han filmar hans frus mage.

– Gott nytt år, för vi har en till på gång (bebis), åh herregud, säger Gordon Ramsey.

Bebislyckan är total, framförallt efter att paret fick ett missfall i femte månaden år 2016. Tragedin var något som slog paret hårt, vilket de valde att dela med sig öppet om på sociala medier.

”Vi hade en förödande helg då Tana drabbades av ett missfall fem månader in i graviditeten. Vi återhämtar oss tillsammans som en familj nu, men vi vill tacka alla där ute för er fantastiska support och era lyckönskningar”, skrev tv-kocken då på Facebook.

Paret har sedan tidigare barnen Megan, 21, Matilda, 17 och tvillingarna Jack och Holly, 19.

Gordon Ramsay ska bli pappa för femte gången. Bildkälla: John Shearer/AP
Är du glad för deras skull?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.