Meghan Markle och vännen Jessica Mulroney
Nu avslöjar en vän hur Meghan Markle är privat. - Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Vännen avslöjar: Så är Meghan Markle privat

Hon har snabbt blivit en av världens mest berömda kvinnor. Vi pratar självklart om Meghan Markle, hertiginnan av Sussex. Men hur är prins Harrys hustru privat? Det avslöjar nu en av Meghans vänner.


Redan innan skådespelerskan Meghan Markle, 37, gifte sig med prins Harry var hon ett känt namn. Många kände igen henne som karaktären Rachel Zane i "Suits". Men efter bröllopet med den brittiska prinsen så har Meghan blivit ett världsnamn. 

De flesta är säkert nyfikna på hur Meghan är privat – och det avslöjas nu av magasinet Vanity Fair. 

En källa, som var nära vän med Meghan under hennes skådespelarkarriär, berättar för det ansedda magasinet att Meghan offrade sina vänner för att nå framgång. 

Meghan Markle som Rachel i "Suits". Bildkälla: Stella Pictures

– Hon är vansinnigt smart och målmedveten. Men hon är väldigt, väldigt mycket på sin vakt. Hon är inte en person du egentligen kan vara vän med. Hon är en sån person som är bästa vän med sin stylist, säger källan till Vanity Fair.

Meghan är faktiskt bästis med sin stylist Jessica Mulroney, som hon träffade under inspelningen av "Suits". 

Jessica Mulroney och Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.

Under sin tid som skådespelare så insåg Meghan att det var dags att "återuppfinna" sig själv, och det betydde bland annat en helt ny garderob. 

Samtidigt som hennes stjärnstatus ökade så arrangerade Meghan en fest där hon gjorde sig av med sina billiga kläder. Allt för att kunna ersätta dem med nya, dyra kläder. 

Festen kallade Meghan för "Sayonara Zara". Sayonara är japanska för "hejdå" och vad gäller Zara så syftade Meghan då på det spanska lågprismärket Zara. Under festen så gav Meghan bort sina billiga kläder till gästerna. 

Sedan dess har Meghan blivit en stilikon för människor världen över. Här kan du läsa mer om hennes klänningar och outfits som hon har burit sedan hon blev hertiginna av Sussex.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.