Meghan Markle har förbjudit prins Harry att dricka alkohol

- 04/01/2019, 15:19

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, har förbjudit sin make prins Harry att dricka alkohol, kaffe och te. Nu strålar det onekligen om den brittiska prinsen!

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, gifte sig den 19 maj 2018 och i början av december förra året så meddelade paret att de ska bli föräldrar. Meghan och Harrys bebis förväntas födas till våren. Under graviditeten avstår givetvis Meghan från alkohol och annat som kan vara skadligt för barnet.

Och nu har Meghan även fått in Harry på samma spår. Meghan har nämligen förbjudit Harry att dricka te, kaffe och alkohol. Istället får han bara dricka vatten, och på sin höjd lite bubbelvatten.

Den tidigare partyprinsen som aldrig har varit den som spottar i glaset såg både smalare och fräschare ut under kungafamiljens julfirande i Sandringham – och den övriga kungafamiljen har inte kunnat undgå Harrys nya livsstil.

Prins Harry
Prins Harry har tidigare gärna druckit både öl, drinkar och Champagne. Bildkälla: Stella Pictures.

Bytt utekvällar mot yoga

– Med tanke på att han har druckit brutala mängder sedan han var tonåring så är det verkligen en prestation, säger en källa till brittiska tidningen Express.

Förutom att skippa alkohol, kaffe och te så har Harry även börjat träna ordentligt. Yoga är något som faller Harry i smaken, och han tränar nu ofta.

Meghan Markle och prins Harry
Den brittiska kungafamiljen har märkt av prins Harrys nya livsstil. Han är mycket lugnare och har fått tillbaka sin glow. Bildkälla: Stella Pictures.

– Han är mycket lugnare av sig. Allt hon gjorde var att visa honom att det finns ett annat sätt att leva och han är nu ett stort fan. Han äter bra, förgiftar inte sin kropp, tränar, gör yoga och är mycket lyckligare, säger källan vidare.

Meghan har även fått Harry att sluta röka, och hans träningskort på den exklusiva klubben KX i Chelsea går varmt. Där är hans mål att få tillbaka sin forna "soldatkropp".

Äter veganmat

– Hans nya livsstil kanske inte gör honom till världens roligaste festgäst, men han är mycket mer avslappnad nu, säger en annan källa till tidningen.

Prins Harry
Prins Harry vill få tillbaka sin gamla "soldatkropp". Bildkälla: Stella Pictures.

Meghan har onekligen gott inflytande på sin make. Förutom de förändringar vi tidigare nämnde har hon även fått honom att sluta svära och bita på naglarna.

Hon ska även ha fått Harry att utesluta kött från sin kost och paret uppges nu äta en vegansk diet i veckorna, skriver The Sun. 

Skulle du klara dig utan kaffe, te och alkohol?