Linn Ahlborg hyllas efter ärliga svaret på sexfrågan

- 07/01/2019, 14:26 -

Det är i årets första mukbang som Linn Ahlborg svarar på sina följares alla fördomar om henne. En av de fördomarna handlar om sex, och Linn väljer att svara helt ärligt.

Linn Ahlborg är tillbaka efter julledigheten och på sin Youtubekanal kör hon nu årets första mukbang. Hon äter hamburgare och pratar om allt som skett under den senaste tiden. Bland annat var hon iväg på en hejdundrande resa i Åre tillsammans med sina tjejkompisar. 

– Nej jag var ingen baddare på skidor, kan ha berott på att jag fortfarande var full dagen efter då vi åkte eller att vi valde några av de svåraste backarna, skrattar hon i videon. 

Linn har även lanserat parfymen "Hotshot", köpt lägenhet och fortsatt sitt flitiga arbete med sina kollektioner. 

Linn Ahlborg
Linn har varit med om mycket det gångna året. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Hon tar sig även tiden att svara på hennes följares fördomar om hennes, vilket bland annat var att hon "är en jävel på att festa", "att hon hade bra betyg", samt att hon "tinderdejtar mycket". 

– Är det rätt dag, och jag är på rätt humör så är jag en jävel på att festa. Men jag var typ bättre förr. Nu efter alla bilder som läckt och så vidare, så har jag fått svårare att släppa på kontrollen. Så kan inte riktigt slappna av och släppa loss. Gällande betygen så var jag fan inte så bra i slutet av min skoltid. Jag har ju haft mina sociala medier att luta mig tillbaka på, säger hon. 

Linn Ahlborg
Linn berättar lite av det som hänt under den senaste tiden. Bland annat så har hon köpt lägenhet. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Som vanligt har Linns följare ett par frågor som gäller sex, bland annat då om hur mycket "rajtan tajtan" hon har nu samt om hon är med i 10 000 meters-klubben.

– Nej, jag är inte med i 10 000 metersklubben. Det känns som en grej folk gör för att de ska kunna ha något att berätta om på förfesterna, säger hon. 

Och när det kommer till rajtan tajtan, då väljer Linn att svara med öppna kort. 

– Om jag legat med någon denna vecka? Jo men det stämmer, tjoho. Jag har fan legat i denna vecka. Alltså med samma person, inte för att det gör något alls att ligga med olika men, nu kollar ju mamma hehe...

I kommentarsfältet fick Linn snabbt kommentarer från unga tjejer som tycker att det känns uppfriskande att hon pratar öppet om ämnet. En av kommentarerna har i skrivande stund flera hundra lajks. 

Kommentar i Linn Ahlborgs Kommentarsfält
Fan vad härlig som svarar på sexfrågor, bidrar till mindre tabu för oss sexuellt aktiva tjejer, skriver en användare. Bildkälla: Youtube

Linn berättar även att hon bara har ett krav på de killar hon väljer att dejta. Så om du är någon som skulle passa Linn – det kan du läsa mer om här.

Gillar du att prata om sex?