Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brittiska kungligheten Arthur Chatto, 19, är nya "hunkprinsen"

Nöje | 10/01/2019 12:26

Glöm prins Carl Philip, prins Harry och danska prins Nikolai. Den nya "hunkprinsen" heter Arthur Chatto. Han har redan över 100 000 följare på Instagram – och det är inte svårt att se varför!

Tidigare har Nyheter24 skrivit om den norska Marius Borg Hoiby, 21, som är son till den norska kronprinsessan Mette-Marit, och även fast Marius rent tekniskt inte är en prins så ser han i alla fall ut som en.

Marius rönte stor uppmärksamhet och på Instagram har han över 50 000 följare. Även den danska prinsen Nikolai, 18, blev omskriven för sitt fördelaktiga utseende.

Den danska prinsen Nikolai gör nämligen succé som modell, och förra året gick han en visning för det anrika brittiska märket Burberry under modeveckan i London.

Marius Borg Hoiby
Den norska prinsen Marius Borg Hoiby. Bildkälla: Instagram.

Nu riktas strålkastarljuset och världens blickar mot ännu en het kunglighet – nämligen brittiska Arthur Chatto, 19.

Arthur är son till Lady Sarah Chatto och barnbarn till prinsessan Margaret, som i sin tur var drottning Elizabeths lillasyster. 

Han är även syssling till prins William och prins Harry, och Arthur var faktiskt på bröllopet när prins Harry och Meghan Markle gifte sig förra sommaren.

Prins Nikolai.
Prins Nikolai. Bildkälla: Steen Brogaard/Danska Kungahuset/Instagram

Arthur har nu blivit omskriven av magasinet Vanity Fair som kallar honom den "nya kungliga ungkarlen" och brittiska Daily Mail har även de kastat sig över ynglingen.

Trots att Arthur inte har någon prinstitel så är han den 25:e i tronföljden, skriver norska Tv2.

Eftersom Arthur är såpass utanför den innersta kretsen av den brittiska kungafamiljen så behöver han inte heller följa samma strikta regler som till exempel Meghan Markle.

Arthur Chatto
Arthur Chatto slappar vid poolen. Bildkälla: Instagram/artchatto

På sin Instagram har Arthur redan över 100 000 följare – och det är inte konstigt. Han bjuder ofta på avklädda bilder och en inblick i hans liv som ser ut att bestå av en hel del träning. 

Något som hans muskler är ett kvitto på. Arthur studerar historia på universitet i Edinburgh och när han inte sitter i skolbänken så är han gärna ute i naturen.

Se mer av Arthur i klippet ovan!

Är Arthur hetare än prins Carl Philip?