Arthur Chatto är nya hunkprinsen
Den brittiska kungligheten Arthur Chatto är nya hunkprinsen. - Foto: https://www.instagram.com/artchatto

Brittiska kungligheten Arthur Chatto, 19, är nya "hunkprinsen"

Glöm prins Carl Philip, prins Harry och danska prins Nikolai. Den nya "hunkprinsen" heter Arthur Chatto. Han har redan över 100 000 följare på Instagram – och det är inte svårt att se varför!


Tidigare har Nyheter24 skrivit om den norska Marius Borg Hoiby, 21, som är son till den norska kronprinsessan Mette-Marit, och även fast Marius rent tekniskt inte är en prins så ser han i alla fall ut som en.

Marius rönte stor uppmärksamhet och på Instagram har han över 50 000 följare. Även den danska prinsen Nikolai, 18, blev omskriven för sitt fördelaktiga utseende.

Den danska prinsen Nikolai gör nämligen succé som modell, och förra året gick han en visning för det anrika brittiska märket Burberry under modeveckan i London.

Den norska prinsen Marius Borg Hoiby. Bildkälla: Instagram.

Nu riktas strålkastarljuset och världens blickar mot ännu en het kunglighet – nämligen brittiska Arthur Chatto, 19.

Arthur är son till Lady Sarah Chatto och barnbarn till prinsessan Margaret, som i sin tur var drottning Elizabeths lillasyster. 

Han är även syssling till prins William och prins Harry, och Arthur var faktiskt på bröllopet när prins Harry och Meghan Markle gifte sig förra sommaren.

Prins Nikolai. Bildkälla: Steen Brogaard/Danska Kungahuset/Instagram

Arthur har nu blivit omskriven av magasinet Vanity Fair som kallar honom den "nya kungliga ungkarlen" och brittiska Daily Mail har även de kastat sig över ynglingen.

Trots att Arthur inte har någon prinstitel så är han den 25:e i tronföljden, skriver norska Tv2.

Eftersom Arthur är såpass utanför den innersta kretsen av den brittiska kungafamiljen så behöver han inte heller följa samma strikta regler som till exempel Meghan Markle.

Arthur Chatto slappar vid poolen. Bildkälla: Instagram/artchatto

På sin Instagram har Arthur redan över 100 000 följare – och det är inte konstigt. Han bjuder ofta på avklädda bilder och en inblick i hans liv som ser ut att bestå av en hel del träning. 

Något som hans muskler är ett kvitto på. Arthur studerar historia på universitet i Edinburgh och när han inte sitter i skolbänken så är han gärna ute i naturen.

Se mer av Arthur i klippet ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Arthur hetare än prins Carl Philip?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.