Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gunhild Stordalen om relationen med Petter: ”Vi bråkar mycket”

Nöje | 10/01/2019 17:03

Petter Stordalen och hans fru Gunhild hyllar ofta varandra med kärleksfulla bilder på sociala medier. Men som bekant finns det alltid två sidor av samma mynt – Gunhild avslöjar nu att paret bråkar mycket.

Den norska hotellmogulen Petter Stordalen har varit gift med läkaren, filantropen och miljöaktivisten Gunhild Stordalen i åtta år. 

I media och på sociala medier visar kändisparet upp en väldigt kärleksfull bild av sin relation. På nyårsafton la Gunhild upp en bild på dem tillsammans och beskrev Petter som en hjälte vid hennes sida. 

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen
Petter Stordalen och Gunhild Stordalen har varit gifta i åtta år. Bildkälla: Instagram/gunhild_stordalen

Bråkar mycket 

I årets första avsnitt av podcasten ”Värvet” intervjuar Kristoffer Triumf Gunhild Stordalen – och där avslöjas det en helt ny sida av kändisparets relation. De bråkar nämligen väldigt mycket. 

– Vi bråkar mycket, vi är två starka personligheter som bor under samma tak. Vi bråkar om allt från om Norge ska med i EU eller inte till smågrejer, säger Gunhild Stordalen i podcasten.  

Många av konflikterna har sitt ursprung i parets olika inställning till ordning och reda i hemmet. Enligt Gunhild är Petter extremt pedantisk. Hon berättar att han exemplevis ”freakar ut” helt om tavlorna hänger snett. 

– Då går han i taket!, säger Gunhild Stordalen. 

Men i podcasten passar Gunhild även på att hylla maken. Gunhild har den kroniska och dödliga sjukdomen systemisk skleros och har i sin kamp mot sjukdomen fått otroligt mycket stöd från maken. 

– Hade jag aldrig mött Petter hade jag aldrig suttit här. Jag ser det mest som att jag fick möjligheter som jag aldrig fått, säger Gunhild.  

När Gunhild Stordalen gästade programmet Skavlan i höstas berättade hon om sjukdomen och stödet. 

– Jag vet inte om Petter förstod hur dramatiskt livet skulle bli. Jag älskade honom så mycket och vet hur han är som person. När han väl hade börjat följa med på resan skulle han aldrig lämna mig även om jag bad honom, så jag ville ge honom en chans att lämna mig innan det var för sent, sa Gunhild i programmet. 

Bråkar du också mycket med din partner?