Ed Sheeran: Jag har slutat att röka marijuana

- 15/01/2019, 17:15 -

Artisten Ed Sheeran började röka marijuana för att han kände att bilden av honom var "tråkig". Men nu har han lagt gräset på hyllan. Nu berättar Sheeran om anledningen.

Artisten Ed Sheeran, 27, försökte en gång i tiden att ändra på bilden av sig själv som "tråkig" genom att skriva en låt om marijuana. 

År 2015 släppte han låten "Sweet Mary Jane" – Mary Jane är slang för just marijuana och i låten sjöng Sheeran om att han var i Amsterdam och var hög.

Men nu har Ed Sheeran lagt gräset på hyllan.

– Jag har slutat att röka gräs. Jag satt bara hemma och kollade på filmer. Jag skapar bara när jag är nykter. Jag gillar att vara alert, säger Sheeran, skriver Daily Mail.

Ed Sheeran
Ed Sheeran har nu slutat röka marijuana. Bildkälla: Stella Pictures.

Bytt marijuana mot te 

– Jag får som flest idéer när jag dricker en kopp te, säger Sheeran.

Dessutom har Sheeran slutat att dricka alkohol innan han ska spela. Istället tar han sig ett glas eller flera när konserten är över.

– Vi har ingen sprit på stället förrän efter spelningen. Jag älskar kaos – men bara när jobbet är gjort. Jag jobbade väldigt hårt för att komma hit – och jag kommer fortsätta att jobba hårt för att behålla min position och växa, säger Sheeran.

Att sluta röka marijuana tycks löna sig för den brittiska stjärnan. Det avslöjades nämligen nyligen att Sheeran tjänar 1,2 miljoner kronor om dagen. Det är mer än vad många stora fotbollsspelare drar in i Premier League, skriver Daily Mail.