Martina Big föddes vit – nu identifierar hon sig som en svart kvinna

- 21/01/2019, 16:09 -

Den tyska modellen Martina Big föddes helt kritvit. De senaste åren har hon använt sig av Melanotan II-sprutor för att bli mörkare. Nu identifierar hon sig som en svart kvinna och hon tror även att hennes barn kommer att bli mörkt.

Den 17 maj 1988 så föddes Martina Adam i Tyskland. När Martina föddes var hon kritvit – men nu, 30 år senare, har hon en helt ny hudfärg. 

De senaste åren har världen kunnat följa Martinas resa – för några år sedan opererade hon sina bröst för att ha "Europas största", och i samma veva bytte hon namn till Martina Big. 

Hennes bröst väger 6 kilo styck och enligt egen utsago har hon nu storlek 70 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Men det är inte hennes bröst som har blivit den stora snackisen. De två senaste åren har hon injicerat sig med Melanotan II-sprutor och solat rejält för att bli mörkare. 

Martina Big
Martina Bigs första förändring var att skaffa större bröst. Bildkälla: Facebook/Martina Big

"Mina barn kommer att bli svarta"

Hon identifierar sig nu som en svart kvinna, och år 2018 genomgick hon en dopceremoni i Kenya och fick då namnet Malaika Kubwa.

Under måndagsmorgonen gästade Martina den brittiska tv-showen This Morning. Vid Martinas sida fanns även hennes make Michael, som även han är kritvit och tar samma sprutor som sin fru.

Martina Big
Martina Big med maken Michael i "This Morning". Bildkälla: This Morning

– Mina barn kommer att bli svarta. Vi har inga planer just nu på att skaffa barn men jag pratar med min läkare nu om min kropp är okej. Om jag kommer kunna amma och hur bebisen kommer att se ut, säger Martina i tv-showen.

Martina Big
Martina Big gästar tv-programmet "This morning". Bildkälla: This Morning

De chockade programledarna är minst sagt nyfikna på hur Martina har resonerat sig fram till att hennes barn kommer att bli mörka.

– Det kommer att bli en mix av mig och Michael. Jag är ganska säker på att de kommer bli svarta eller som mjölkchoklad, säger Martina i tv-showen.

"Det mest rasistiska jag har sett"

I intervjun berättar Martina även att hennes hårkvalitet har förändrats till mer lockigt och mörkare.

– Mina ögonbryn har också blivit mörkare och min ögonfärg har förändrats, säger hon.

Martina Big
Såhär såg det ut när Martina Big önskade sina fans en god jul. Bildkälla: Facebook/Martina Big

Tittarna var minst sagt chockade av Martinas medverkan i programmet, skriver Mirror.

Några röster lyder:

"Det är det mest rasistiska jag har sett på This Morning. Jag har ont av att ha skrattat. Det är så hemskt. Herregud, vad händer med världen? Den håller på att bli galen!".

"Martina Big är vit och har missbrukat Melanotan II-sprutor. Jag kan inte tro att hon på allvar tror att hennes barn kommer att bli svart. Jag kan inte hantera idiotin".

Se mer av Martinas "förvandling" i klippet ovan.