Joel Kinnaman och Cleo Wattenström
Joel Kinnaman och Cleo Wattenström har separerat - Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Joel Kinnaman och hustrun Cleo Wattenström har skilt sig

Efter ungefär tre och ett halvt års äktenskap går Joel Kinnaman och Cleo Wattenström skilda vägar. Enligt uppgifter ska de redan ha separerat 2018.


Svenske Hollywood-skådisen Joel Kinnaman, 39, och hans fru Cleo Wattenström, 26, har gått skilda vägar, rapporterar US Magazine

Enligt en källa till tidningen ska makarna ha gått skilda vägar redan förra året, men valt att hålla det hemligt sedan dess. 

Började dejta 2014

Joel och Cleo började dejta sommaren 2014. Bland annat var de på festivalen Way out West tillsammans samma år, där de inte kunde hålla sig ifrån varandra. En festivalbesökare berättade då förl Nyheter24 om parets kärlek på festivalen.

– De såg superkära ut. De kunde inte sluta mysa och hångla med varandra. 

fortsatte de att dejta frekvent på andra sidan Atlanten.

Hemligt bröllop 

Sommaren 2015 tog paret förhållandet till en ny nivå – då blev de äkta makar i hemlighet. Det var inte förrän i april 2016 som Joel avslöjade vigseln. När han gästade den amerikanska TV-showen "Live! with Kelly" berättade han om bröllopet.

– Jag är en romantisk kille så jag tog henne till det här magiska stället som heter SameDayMarriage.com på San Vicente Boulevard i Los Angeles. Vi gick in där och bakom en disk satt en kvinna som frågade oss om vi ville gifta oss. Jag kollade på Cleo och sa "yeah, yeah". Kvinnan bakom disken sa då "Okej, 3 700 kronor, fort, fort", sade han då

Hänger fortfarande 

Trots att paret har separerat så ser de fortfarande ut att umgås med varandra. Dagen innan nyårsafton lade både Cleo och Joel upp en bild på sina respektive Instagram-konton. Bilden visar de två, tillsammans med två andra personer, på en UFC-match. 

"UFCgang", skriver Cleo bredvid bilden. 

Cleo och Joel är fortfarande vänner. Bildkälla: Instagram/Cleokinnaman

Börjat dejta igen 

Enligt uppgifter har Joel redan börjat dejta igen. Bara för knappt en vecka sedan så sågs han i Los Angeles tillsammans med den svenska modellen Kelly Gale

Joel Kinnaman har tidigare varit gäst i Skavlan. Där berättade han bland annat att han har skämts att gå med bar överkropp. Det kan du läsa mer om här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du gift?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.