Torsdag 29 Jul
Stockholm

Glenn Hysén om uppbrottet med ex-frun Kerstin: "Det var en j*vla turbulens"

Glenn Hysén
Glenn Hysén berättar om sitt liv i kvällens avsnitt av Superstars. Foto: Dplay/Kanal 5

I kvällens avsnitt av programmet Superstars på Kanal 5 så berättar Glenn Hysén om sin långa och imponerande fotbollskarriär. Han öppnar även upp sig om tiden efter uppbrottet med ex-frun Kerstin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I kvällens avsnitt av Superstars på Kanal 5 så bjuds vi både på fartfyllda tävlingsmoment och intressanta samtal. Idag fokuserar programmet på Glenn Hysén och hans imponerande och långa fotbollskarriär – men än viktigare han själv som person.

De flesta av oss känner igen Glenn från fotbollsplanen – men det många kanske inte visste är att hans privatliv upplevde en del stormiga dagar när fotbollskarriären var på sin topp.

Och det var just en specifik sak som ställde till med en hel del problem för många inblandade. Nämligen Glenns uppbrott med ex-frun Kerstin. Något som han talar om i kvällens avsnitt av Superstars. 

Glenn Hysén. Bildkälla: Adam Ihse TT/TT

"Fick en j*vla massa skit"

Under programmet berättar Glenn öppenhjärtligt om sin ex-fru Kerstin och hur deras skilsmässa skapade en stor turbulens för alla inblandade.

– Jag var ju gift med Kerstin då, min första fru och fick Tobias och Charlotte våra två barn. I den här vevan så var vi mitt uppe i Uefacupen och grejer. Och när vi är ute och spelar bortamatcher och åker på resor och grejer, så bildar de här gifta tjejerna en grupp, däribland Kerstin, berättar Glenn i programmet och fortsätter:

– Vi skiljde oss och när jag träffade Helena ,som var min fru i 27 år. Då blev hon (Kerstin) liksom utryckt ur den här gruppen. Och de var ju väldigt tighta. Jag fick ju en j*vla massa skit av det här.

Behövde medling

Glenn beskriver i programmet att det hela gick så pass långt att det krävdes ett möte med en medlare, andra spelarfruar och spelare i laget för att lösa hela situationen.

Och även om Glenn tyckte att det var konstigt att behöva försvara sig att han hade skiljt sig så berättar han i programmet att det där mötet nog var för det bästa. Det blev nämligen bättre efteråt.

Aldrig spelat bättre

Och som det blev bättre. I programmet berättar Glenn att han förmodligen spelade sin bästa fotboll som ett resultat av stormen som blåste runt hans privatliv.

– Det var ju en j*vla turbulens där ett tag, och detta var mitt uppe i alla matcherna där då. Jag tänkte såhär 'Jag ska f*n visa dem att det här inte ska påverka ett skit', så jag tror aldrig att jag har varit bättre än under den perioden när allt var katastrof vid sidan om, då var jag som bäst, berättar Glenn i programmet.

Superstars 2019 sänds på Dplay och Kanal 5 klockan 21.00 ikväll.

Se Glenn berätta om skilsmässan i videospelaren ovan!

Brukar du titta på Superstars?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela