Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pinsamheter, hemliga förälskelser och schlagersnack – här är Melloskvaller med Betty och Johan

- 01/02/2019, 18:41 -

Premiäravsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan är äntligen här! De gästas av artisten Lina Hedlund och världsstjärnan Mohombi. Vi får se allt från gästernas bästa dance-moves till att höra om Mohombis crush på Nicole Scherzinger.

Nu drar Melodifestivalen 2019 äntligen igång! Den första deltävlingen hålls i Göteborg lördag 2 februari och en av de tävlande är världsartisten Mohombi.

Mohombi slog igenom redan 2010 och har gjort världshitar med artister som Akon, Nicole Scherzinger och Pitbull. Nu är han tillbaka i Sverige och tävlar i Mello 2019 med bidraget "Hello". 

I premiäravsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan får vi möta Mohombi och höra allt om hans dance battle med Jennifer Lopez till hans crush på Nicole Scherzinger. 

Programmet gästas även av artisten Lina Hedlund, som är med i deltävling tre, som hålls i Leksand 16 februari. Lina var med i gruppen Alcazar i över ett decennium, nu kör hon solo och tävlar i Melodifestivalen med låten "Victorious". 

För Johan och Betty berättar Lina Hedlund om den pinsamma tabben på Mello-efterfesten och ger sina bästa raggningstips. 

Se hela premiäravsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan i klippet ovan! 

Tycker du om Melodifestivalen?