Smiskchocken i "Hyséns": "Jag hade drämt till ordentligt"

I säsongspremiären av Hyséns på Kanal 5 så får vi bland annat följa med Glenn Hysén och Anton Hysén på en tuff paddelmatch. Förloraren? Ja den hade ett jobbigt straff som väntade.


Under måndagen har äntligen det hyllade programmet "Hyséns" säsongspremiär på Kanal 5. Och som du kanske vet så är det programmet då vi får följa Glenn Hysén och hans familj i deras vardag och alla upptåg som de får för sig.

I kvällens avsnitt så får vi bland annat följa med när Glenn och hans son Anton möter Glenns vänner i en spännande paddelmatch med en rätt så stor insats. Förloraren får nämligen ett litet, men märkbart straff...

Glenn och Anton Hysén på väg mot den viktiga matchen. Bildkälla: Dplay / Kanal 5

Hård kamp

Anton och Glenn bjöd verkligen upp till dans i den livsviktiga paddelmatchen och hade radarparet haft lite mer tur så kanske det hade gått vägen.

En oerfaren Anton verkade dock ha sina funderingar att det dåliga spelet kanske berodde på sin radarpartner och i avsnittet skickar han en syrlig passning till farsan sin.

– Jag hade aldrig spelat paddeltennis innan – ändå var farsan sämst, förklarar en kanske lite besviken Anton och forsätter:

– Alltså så j*vla dålig.

"Hade drämt till rejält"

Ja, Glenns spel ledda inte till några större framgångar. Något som resulterade i det som ingen deltagare ville uppleva. Nämligen straffet.

Straffet i den här matchen var att det vinnande laget skulle få "äran" att drämma till det förlorande motståndarna på rumpan med deras paddlar. Ouch...

Och som ni kanske vet så har vi, efter seriens gång, lärt känna Glenn som en riktig vinnarskalle. I avsnittet så cementerar profilen det ännu ytterligare då han minsann till och med skulle ha smiskat hårdare än de andra.

– Jag hade drämt till rejält. Inte allt vad jag orkar – men det hade ju funnits en röd fläck imorgon i alla fall, säger Glenn efter att ha mottagit sin bestraffning.

Hyséns har premiär måndag 4 februari klockan 21.00 på Dplay och Kanal 5. Se videoklippet från paddelmatchen i spelaren ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du titta på Hyséns?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".