Nu väljer Diana Baban att berätta om relationen med Ben Mitkus

- 04/02/2019, 15:40 -

Nu väljer Ex on the beach-stjärnan Diana Baban att berätta om relationen med Ben Mitkus. Det är i podden "I sanningens namn" som Diana väljer att öppna upp om relationen till sin pappa, tiden efter Ex on the beach samt om sitt händelserika kärleksliv.

Diana Baban, 26, är för många ett välkänt ansikte från tittarsuccén Ex on the beach. 2018 deltog hon i hela två säsonger efter varandra och skulle komma att bli en stor snackis i nöjesvärlden efteråt. 

Diana Baban & Ben Mitkus
Diana Baban och Ben Mitkus dejtar och syns flitigt tillsammans på sociala medier. Bildkälla: Instagram

Diana blev en av såpans starkast lysande karaktärer och bidrog minst sagt med en beskärd del drama, flirting, kärlek och minnesvärda ögonblick. Och tiden efter har inte direkt blivit mindre dramatisk. 

För drygt två månader sedan började Baban att synas på Youtubestjärnan Ben Mitkus Youtubekanal. Ganska snabbt förstod fansen att profilerna dejtade.

Det har tisslats, tasslats och smugits en del kring förhållandet – fram tills nu. Det var när Diana gästade podden "I sanningens namn" som hon tillslut valde att öppna upp och berätta om relationen. 

– Vi dejtar och har det mysigt. Han är en så fin kille, det var länge sen jag träffade en så fin kille om jag ska vara helt ärlig. Det är väl bara synd att folk ska hålla på att lägga sig i och tro att de har någonting att säga till om när det gäller mitt liv och vem jag väljer att träffa?, säger hon. 

– Jag trodde aldrig att det skulle bli en så här stor grej. Jag har ju även fått hot då vissa säger att jag är ute efter fame? Jag träffar en kille, låt mig vara, känner jag mest, säger Diana. 

Vill du lyssna på poddavsnittet i sin helhet så kan du göra det här.