Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malou Prytz gästade Nyheter24 – här är pojkvännen hon söker

- 09/02/2019, 18:44

Mello-aktuella artisten Malou Prytz gästade Nyheter24:s studio och pratade om sitt kärleksliv. Den 15-åriga tjejen från Småland är singel och öppen för att träffa någon efter Melodifestivalens slut.

Den yngsta deltagaren i årets Melodifestivalen är 15-åriga Malou Prytz från Småland. Hon kommer uppträda i Malmö i den andra deltävlingen med låten I Do Me. Sångaren gästade Nyheter24:s studio och Melloskvaller med Betty och Johan, där hon öppnar upp om hennes kärlekssituation.

– Om man tänker pojkvänsmässigt så är jag singel, säger Malou Prytz till Nyheter24.

Öppen för dejting efter Melodifestivalen

Malou har fullt upp i skolan samtidigt som hon satsar på en karriär som musikartist. Dessutom spelar hon innebandy flera gånger i veckan. Många bollar i luften med andra ord, vilket gör att hon inte har tid för dejting just nu.

– Nu har det varit ganska mycket, så jag har knappt haft tid att umgås med mina vänner. Så då finns det inte tid för det. Men efter mello så finns det ju tid, säger hon.

Artisten säger att det allra viktigaste hos en potentiell pojkvän är att det finns tillit och öppenhet. Men utseendemässigt så är kraven inte lika höga enligt 15-åringen.

– Jag har väl inga direkta krav på om personen ska vara blond- eller mörkhårig. Det är mer hur det känns med personen i stunden. Om en person ser bra ut, men inte kul att umgås med så är det ingenting jag vill satsa på.

Hon fortsätter:

– Insidan är också viktig.

Har 30 olästa meddelanden på Instagram

Efter att Malou blev klar för Melodifestivalen så har hon blivit mer och mer uppmärksammad. Hennes Instagram-konto har cirka 2 000 följare och det har gjort att hon får ett och ett annat flirtmeddelande. Artisten avslöjar att hon har cirka 30 olästa meddelanden. 

– Jag svarar nog inte på det, säger hon i ett skratt.

Melloskvaller med Betty och Johan
Malou Prytz avslöjar vad hon söker hos en pojkvän i Melloskvaller med Betty och Johan

Uppskattar du inte att få raggiga meddelanden?

– Det beror på vem det är ifrån. Det funkar väl ibland kanske.

Har du en kändiscrush?

– Jag tror att alla har den unga Leonardo di Caprio som sin kändiscrush. Men i början var det Zac Efron, för jag tittade hela tiden på High School Musical.  

Tittar du på Melodifestivalen?