Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marwins speeddejting skakade om Talang-publiken : "Sjukaste jag sett"

- 08/02/2019, 21:20

Marwin Wallonius, 23, fick under fredagens Talang Sverige stående ovationer för sin speeddejting. Juryn blev så pass imponerade att Alexander Bard gav honom en Golden Buzzer.

Det tittarna bjöds på under fredagens Talang är det nog inte många som sett förut. Och vi kan redan nu avslöja att det hela resulterade i en så kallad Golden Buzzer.

Det var den 23-årige Marwin Wallonius som stegade ut på scenen och berättade att han skulle bjuda på lite speeddejting. En förstummad jury satt då chockade och frågade vad han exakt menade med det. 

– Jag kommer att ta 60 personer ur publiken som jag ska träffa en minut var. Jag ska lära mig deras telefonnummer, vi ska berätta en aktivitet jag i detta fallet ska föreslå när jag sedan ska ringa upp dem och sen ska jag självklart komma ihåg deras namn, berättade Marwin. 

Sagt och gjort. Efter att ha speeddejtat alla tjejer så samlades sedan alla på scenen. Alla hade en siffra mellan 1-60 fastklistrad på tröjan och juryn bad sedan Marwin att ringa upp "nummer 1" eller liknande. 

Talang 2019
Om denna unga man har fotografiskt minne eller ej – det är fortfarande oklart. Bildkälla: TV4Play
Från speeddejtingen i Talang 2019
Han ringde sedan upp tjej efter tjej och hade då kommit ihåg namn, nummer och aktivitet. Bildkälla: TV4Play
Från Talang 2019
Marwin Wallonius, 23, fick under fredagens Talang Sverige stående ovationer för sin speeddejting. Han fick även en Golden Buzzer. Bildkälla: TV4Play

Som utlovad kom han ihåg namn, aktivitet och telefonnummer till alla som juryn bad honom att ringa. Hur i hela fridens namn han gjorde det är fortfarande okänt. 

Slutligen bad Bianca honom att ringa en av tjejerna som han faktiskt ville gå på en riktig dejt med – och även det lyckades han med.