Söndag 16 Jan
Stockholm

Laila Bagge avslöjar sin roliga hämnd mot ex-pojkvännen

Laila Bagge avslöjar hämnden
Laila Bagge avslöjar hämnden mot ex-pojkvännen. Foto: Stella Pictures

Rix Morronzoo-profilen och "Lailaland"-stjärnan Laila Bagge berättar nu om en brutal – men väldigt rolig – hämnd som hon utsatte sin ex-pojkvän för. Dessutom skickade hon fakturan till sin tidigare kärlek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Många har nog blivit förbannade på en ex-kärlek, och TV-profilen och radiorösten Laila Bagge, 46, är inget undantag. 

I Rix Morronzoo avslöjade Laila under måndagen hur hon fick nog av ex-pojkvän och bestämde sig för att dumpa honom. Men Laila nöjde sig inte med ett argt telefonsamtal eller ett surt sms.

– Jag var ju väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom för han gjorde bort sig. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort., men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar Bagge i Rix Morronzoo.

Laila Bagge berättar om hämden. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila avslöjar dessutom att hon skickade fakturan till ex-kärleken. Hon berättar att han var medveten om att det var hon som hade ställt till med hysset men att han betalade eftersom han själv visste att han hade varit dum.

Hon berättar vidare att ex-kärleken fick stå i flera timmar och kämpa på för att få bort sanden. Han kunde inte köra in med bil eller någonting innan all sand var borta från uppfarten.

– Det är väldigt roligt. Han stod och tänkte på mig i flera timmar och ångrade vad han hade gjort.

Laila Bagge, Niclas Wahlgren och Anders Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

Laila berättar inte vem ex-pojkvännen var. Mellan år 2010 till 2014 var Laila gift med Niclas Wahlgren. Innan dess var Bagge gift med Anders Bagge. De gifte sig 1994 och höll ihop fram till år 2001. 

Idag är Laila sambo med Korosh Kananian, 28. Paret bor tillsammans i en lyxvilla på Lidingö tillsammans med Lailas söner Liam, 15, och Kit, 7. 

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Vill du läsa mer om Lailas pojkvän Korosh kan du göra det här.

Har du hämnats på ett ex?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela