Laila Bagge avslöjar hämnden
Laila Bagge avslöjar hämnden mot ex-pojkvännen. - Foto: Stella Pictures

Laila Bagge avslöjar sin roliga hämnd mot ex-pojkvännen

Rix Morronzoo-profilen och "Lailaland"-stjärnan Laila Bagge berättar nu om en brutal – men väldigt rolig – hämnd som hon utsatte sin ex-pojkvän för. Dessutom skickade hon fakturan till sin tidigare kärlek.


Många har nog blivit förbannade på en ex-kärlek, och TV-profilen och radiorösten Laila Bagge, 46, är inget undantag. 

I Rix Morronzoo avslöjade Laila under måndagen hur hon fick nog av ex-pojkvän och bestämde sig för att dumpa honom. Men Laila nöjde sig inte med ett argt telefonsamtal eller ett surt sms.

– Jag var ju väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom för han gjorde bort sig. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort., men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar Bagge i Rix Morronzoo.

Laila Bagge berättar om hämden. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila avslöjar dessutom att hon skickade fakturan till ex-kärleken. Hon berättar att han var medveten om att det var hon som hade ställt till med hysset men att han betalade eftersom han själv visste att han hade varit dum.

Hon berättar vidare att ex-kärleken fick stå i flera timmar och kämpa på för att få bort sanden. Han kunde inte köra in med bil eller någonting innan all sand var borta från uppfarten.

– Det är väldigt roligt. Han stod och tänkte på mig i flera timmar och ångrade vad han hade gjort.

Laila Bagge, Niclas Wahlgren och Anders Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

Laila berättar inte vem ex-pojkvännen var. Mellan år 2010 till 2014 var Laila gift med Niclas Wahlgren. Innan dess var Bagge gift med Anders Bagge. De gifte sig 1994 och höll ihop fram till år 2001. 

Idag är Laila sambo med Korosh Kananian, 28. Paret bor tillsammans i en lyxvilla på Lidingö tillsammans med Lailas söner Liam, 15, och Kit, 7. 

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Vill du läsa mer om Lailas pojkvän Korosh kan du göra det här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hämnats på ett ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.