Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Norska bloggerskan Sophie Elise svarar efter videon: ”Ja, rumpan är fejk”

- 12/02/2019, 13:09 -

Den norska bloggaren, modellen, sångerskan och författaren Sophie Elise Isachsen, 24, möter kritik efter en av sina dansvideos. Följarna påpekar att hennes rumpa ser fake ut och kommentarerna bara väller in – vilket nu fått henne att ge svar på tal.

Den norska bloggerskan, artisten och influcerprofilen Sophie Elise Isachsen, 24, driver idag en av Norges största bloggar och många av oss har också hört henne i Joakim Lundells låt "Only human". 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Sophie Elise uppmärksammades efter att hon avslöjade hur hon tar den "perfekta" Instagrambilden och om hur hon tog ADHD-medicin för att kunna festa och jobba. Hon har även varit tillsammans med den svenska Ex on the beach-deltagaren Robin Johanson.

Sophie Elise
Den norska bloggerskan, artisten och influcerprofilen Sophie Elise Isachsen, 24, driver en av Norges största bloggar. Bildkälla: Sophie Elise Instagram
 Sophie Elise
Hon valde nyligen att ta ut sina silikonimplantat från brösten och på grund av det tappade hon en hel del följare på Instagram. "Ni kommer inte att bli saknade" skrev hon. Bildkälla: Sophie Elise Instagram
Sophie Elise
På sin Instagramstory har hon nu valt att ge en känga till sina hatare där hon ger svar på tal angående sin rumpa. Bildkälla: Sophie Elise Instagram

Sophie Elise har alltid varit öppen med att hon gjort ett par operationer samt använder sig utav fillers. Hon påpekar ofta att hon anser att alla har rätt att göra precis vad de vill med sin kropp. Hon har opererat brösten, rumpan, näsa samt gjort fillers i läppar och ansikte. Men några av ingreppen har hon justerat. Nyligen valde hon att ta ut sina bröstimplantat och hon har även låtit tömma läpparna på fillers. 

Kritiseras nu för sin rumpa

Nyligen publicerade profilen en video från en festkväll där hon dansar. I kommentarsfältet haglar det nu in åsikter från alla håll och kanter som handlar om att hon ska ha opererat rumpan – vilket hon tidigare erkänt att hon har. I sin Instastory har hon nu gått ut med ett nytt meddelanden till fansen där hon på nytt bekräftar operationen – och passar på att ge en liten känga till sina hatare. 

Se den kritiserade videon samt Sophie Elises svar i spelaren ovan. 

Har du koll på vem Sophie Elise är?