Supermodellen Kendall Jenner
Bilderna på supermodellen Kendall Jenner får fansen att undra. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kendall Jenners nya bilder chockar fansen: "Det är åt helvete"

Supermodellen Kendall Jenner har förändrats en hel del genom åren. Nu reagerar fansen på de nya bilderna – och många ifrågasätter varför hon ljuger för sina unga fans.


Kendall Jenner, 23, blev den bäst betalda modellen år 2018 – det året håvade hon in hela 204 miljoner kronor. Kendall har gått visningar för alla de stora modehusen och prytt omslagen på stora magasin som Vogue.

Sedan Kendall tog sina första stapplande steg på röda mattan och catwalken så har det onekligen hänt en hel del – framförallt med hennes utseende.

Kendalls näsa har blivit mindre och mindre för varje år, och samtidigt har hennes läppar mer och mer börjat likna lillasystern Kylie Jenners. 

Kylie och Kendall Jenner år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Kendall själv har förnekat att hon har gjort några som helst ingrepp, men plastikkirurgen Miles Barry är inte helt övertygad.

I en intervju med Daily Mail gav han sin syn på saken redan år 2014.

– Hennes näsben ser ut att ha gjorts mindre. Nästippen är också mindre och mer förfinad, något som också är möjligt att göra med kirurgi. Ett alternativ skulle vara att hon har använt filler i näsan och att det har slätat ut näsbenet, sa han.

Kendall Jenner år 2010. Bildkälla: Stella Pictures

För lite mer än en vecka sedan la Kendall ut en serie nya bilder där hon rockade en lugg – och ett utseende som skiljde sig en hel del från hur hon såg ut tidigare.

Kendall Jenner år 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Instagramkontot Celebface är specialiserade på att jämföra kändisars skönhestförändringar. När de i veckan la ut före och efter-bilder på Kendall så fullkomligen exploderade kommentarsfältet med hundratals kommentarer. De flesta förstår inte varför Kendall ljuger när det är "uppenbart att hon har lagt sig under kniven".

Kendall Jenner på en basketmatch i Los Angeles den 29 januari 2019. Bildkälla: AP Photo/Mark J. Terrill/TT Bild

Några av kommentarerna lyder: 

"Jag fattar inte varför de här Instagram-modellerna förnekar att de redigerar sina bilder eller opererar sig. De säger att de bara har "vuxit upp", och många unga tjejer ser upp till dom och mår dåligt när de inte ser ut sådär när de själva har vuxit upp. Det är åt helvete"

"Hon har gjort läpparna och fixat näsan. Kourtney Kardashian är den enda naturliga i den familjen nu"

"Näsoperation, läppfillers, brynlyft och Botox gissar jag. Hon ser fortfarande fantastisk ut tycker jag!"

"Alla de där ingreppen kommer inte att åldras särskilt bra..."

"Hon var vacker med bara ögonbrynslyftet och näsoperationen men nu har hon gått för långt med operationerna"

"Nu ser hon ut precis som alla andra"

"Jag fattar inte varför hon ljuger om det när det är så uppenbart. Liksom ingen bryr sig nuförtiden om man opererar sig – tvärtom skulle hon hyllas för att hon är öppen om det".

"Jag har inget emot plastikkirurgi men jag fattar inte varför hon ljuger om det".

Instagramkontot Celebface la ut de här bilderna på Kendall – de till vänster är från 2015 och de till höger är från 2018. Bildkälla: Instagram/celebface
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Kendall har opererat sig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.