Linn Ahlborg har köpt lägenhet i Stockholm.
Linn Ahlborg har köpt en ny lägenhet i Stockholm. - Foto: Instagram/linnahlborg, Tomas Oneborg/TT Bild

Linn Ahlborgs nya lägenhet kostade nästan sex miljoner kronor

Youtubeprofilen Linn Ahlborg flyttade nyligen in i sin nya lägenhet i Stockholm. Linns lägenhet gick på nästan sex miljoner kronor – och hon fick verkligen en hel del för pengarna.


Youtubeprofilen och influencern Linn Ahlborg, 19, flyttade till Stockholm från hemstaden Gävle i augusti 2018. I början hyrde hon en lägenhet i området Vasastan som hon betalade saftiga 21 500 kronor för.

Linn verkade trivas rejält i Stockholm, för i november 2018 avslöjade hon nämligen en kul nyhet.

– Jag har köpt en lägenhet! I Stockholm! Jag kommer att bli kvar här, och det känns skitbra, berättade Linn.

– Så nu är det verkligen på riktigt – det såg jag ju verkligen på dragningen på mitt bankkonto, skrattade Linn i videon.

För två veckor sedan la Linn ut en video på sin kanal där hon berättade om flytten.

Linn Ahlborg har precis flyttat till sin nya lägenhet. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– Det känns bara så jäva nice och jag längtar så mycket tills jag får ordning i lägenheten och får hemtrevligt. Jag vill bjuda hem massa folk på middagar och förfester på min balkong i sommar och myskvällar, berättade Linn.

Lägenheten är en tvårummare på nästan 60 kvadratmeter och enligt information från Booli.se gick Linns lägenhet på cirka 6 miljoner kronor. 

Bostadshuset har blivit rejält omskrivet i både svenska och utländska medier och i det lyxiga huset finns även rejäla penthousevåningar.

En lägenhet i samma område där Linn nu har slagit till på sitt egna boende. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

I Linns nya hus finns dessutom både gym, bastu, biorum och festvåning. Från de generösa balkongerna bjuds de boende dessutom på en fantastisk utsikt över staden. 

Den som följer Linn på sociala medier får nog alldeles snart se mycket mer från hennes nya drömhem. 

Grattis säger vi! 

En annan känd profil som nyligen har köpt lägenhet är Bianca Ingrosso. Här kan du se bilderna på hennes lyxvåning på Östermalm i Stockholm.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

idag 06:06
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.