Tristan Thompson och Khloe Kardashian. Kylie Jenner och Jordyn Woods.
Tristan Thompson har varit otrogen mot Khloe Kardashian – med Jordyn Woods. Jordyn är bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tristan Thompson otrogen mot Khloé Kardashian – med Jordyn Woods

Tristan Thompson har varit otrogen mot Khloé Kardashian – med Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods. Ett ögonvittne har nu berättat om vad denne såg Tristan och Jordyn pyssla med på en fest.


I måndags stod det klart att förhållandet mellan Khloé Kardashian, 34, och Tristan Thompson, 27, var över. 

Redan i april förra året uppdagades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. Kort efter avslöjandet så födde Khloé parets dotter True Thompson.

Under alla hjärtans dag så ska Khloé fått ett blombud från Tristan, men senare under dagen så var det inte lika romantiska toner på sociala medier, skrev Mirror.

"Ibland krossar Gud ditt hjärta för att kunna rädda din själ", var ett av de kryptiska meddelanden som Khloé skrev.

Khloé ska även ha misstänkt att Tristan har varit otrogen mot henne igen under julhelgen, skrev Mirror.

Tristan Thompson och Khloé Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures

Otrogen mot Khloé – med Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods


Nu framkommer det nya uppgifter – och det tycks handla om ett mycket större svek än vi någonsin kunde ana. En av de kvinnor som Tristan ska ha bedragit Khloé med är nämligen modellen Jordyn Woods, 21.

Jordyn är bästa kompis med Kylie Jenner, 21, som är Khloés lillasyster.

Kylie Jenner och Jordyn Woods är bästa kompisar. Bildkälla: Stella Pictures

Instagramkontot Hollywood Unlocked var först med att avslöja nyheten om Tristans snedsteg med Jordyn. 

En av deras journalister var med på en fest hemma hos Tristan Thompson och blev då ögonvittne till hur Jordyn och Tristan myste tillsammans. Jordyn ska sedan ha sovit över hemma hos Tristan och lämnat hans hus vid 07.00 på morgonen.

Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Khloé Kardashian har kommenterat under nyheten på Instagram, och Khloé valde att skriva flera skrikande emojis.

Även en av Khloés närmaste vänner Malika har kommenterat "Starka fakta" och Larsa Pippen som är vän med hela Kardashian-familjen kommenterade "Amen", skriver Cosmopolitan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.