Farmen VIP 2019 i TV4
Här är alla kända deltagare i årets säsong av "Farmen VIP" i TV4 - Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Farmen VIP i TV4 – här är alla kända deltagare

Vlad Reiser, Anna Sahlene, Sigrid Bernson, Dogge Doggelito och Saga Scott är några av de kända svenskar som vi ser i årets upplaga av "Farmen VIP" i TV4.


"Farmen VIP" är tillbaka i TV4 den 11 mars klockan 20.00. Precis som de tidigare åren av VIP-varianten så har de lyckats samla ihop en brokig men rolig skara av svenska kändisar.

Youtuberprofilerna Amir Akrouti och Vlad Reiser, artisterna Regina Lund, Anna Scott, Sigrid Bernson och Dogge Doggelito och den färgstarka realitystjärnan Saga Scott är några av de som ska anta den tuffa utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. 

Den nu avlidne brottarlegendaren Frank Andersson är även han med i programmet.

Frank Andersson dog den 9 september 2018 efter en komplicerad hjärtoperation. Bildkälla: Stella Pictures

Förutom äran så får vinnaren 200 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.Upplägget är som tidigare år med Paolo Roberto som programledare.

Saga Scott, som är en av deltagarna, ser onekligen fram emot att programmet ska sändas. 

"Jag är så taggad på att få dela detta med er, att jag tillsammans med detta härliga gäng är deltagare i årets FARMEN VIP! Bolleman ska bli kändis och ni bör ha koll på när det börjar. Just saying. Livets grej. Vill även att vi skänker en extra tanke till Frank Andersson som tyvärr inte längre finns med oss. Det var en ära att få träffa honom, skriver Saga på sin Instagram.

Saga Scott. Bildkälla: Stella Pictures

Här är alla deltagare i årets "Farmen VIP":

Amir Akrouti
Frank Andersson
Sigrid Bernson
Felicia Book
Dogge Doggelito
Per Fosshaug
Regina Lund
Vlad Reiser
Anna Sahlene
Saga Scott

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!