Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anton Hagman om journalistens påhopp på flickvännen Wilma: ”Han ska ner”

- 22/02/2019, 15:00

Anton Hagman är aktuell med att tävla i årets Melodifestival och i veckan gästade han Melloskvaller med Betty och Johan. Han öppnade upp sig om kärleken till flickvännen Wilma Holmqvist och berättade om en otrevlig journalist de träffat på.

Melodifestivalen är i full gång och på lördag går den fjärde och sista deltävlingen av stapeln i Lidköping. Anton Hagman ska vara med och tävla med bidraget ”Känner dig”, som är en kärlekshyllning till flickvännen Wilma Holmqvist. 

Anton Hagman gästade Nyheter24:s Melloskvaller med Betty och Johan och öppnade upp sig om kärleksrelationens toppar och dalar. 

Förutom kärlek pratade de också om fest i avsnittet. Många festar ju järnet under Sveriges största folkfest, så programledarna, Betty Regnström och Johan Forsberg, passade på att fråga Anton Hagman om hans allra värsta festupplevelse.  

Han berättade om en incident som inträffade på en efterfest under Melodifestivalen 2017 – som hade kunnat sluta riktigt illa. 

– Det var efter finalen som en journalist gick fram till Wilma. Han började filma henne och sa massa konstiga saker. Och jag blev helt tokig. Jag tänkte ”Han ska ner”, säger Anton Hagman. 

Anton berättar att han tack och lov hade vänner med sig som kunde lugna ner honom i den obehagliga situationen. 

– När någon som jag bryr mig om råkar ut för något sånt kan jag inte kontrollera mig själv, säger Anton. 

Anton Hagman och Wilma Holmqvist.
Anton Hagmans bidrag i årets Mello är en kärlekshyllning till flickvännen Wilma Holmqvist. Bildkälla: Instagram/wilmaholmqvist

Anton Hagman och Wilma Holmqvist flyttade ihop i mars 2017. Paret hade varit tillsammans i cirka ett halvår innan dess och träffades genom att de båda har egna Youtube-kanaler. 

I somras tog Wilma bort Anton på Instagram och raderade alla bilder på honom. Sedan ändrade Anton sin relationsstatus på Facebook till ”singel”. Paret hade en paus på cirka två månader, men är nu tillsammans igen och Anton berättar i Melloskvaller med Betty och Johan att paret är starkare än någonsin tidigare. 

Se i klippet ovan när Anton berättar om den påflugna journalisten. 

Missa inte när Anton Hagman tävlar i Melodifestivalens fjärde deltävling, lördag 23 februari, i Lidköping, med bidraget ”Känner dig”. 

Se hela avsnittet när Anton Hagman gästar Melloskvaller med Betty och Johan, här! 

Kommer du rösta på Anton Hagman i Mello?