Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peg och Penny Parnevik i storbråk efter gravidnyheten

- 22/02/2019, 12:11

Penny Parnevik är gravid – i augusti väntas Penny och fästmannen Douglas Murrays barn födas. När Penny berättade gravidnyheten för sin familj så reagerade systern Peg på ett oväntat sätt. Nu berättar systrarna om bråket.

Igår avslöjade Penny Parnevik, 22, den härliga nyheten – hon är gravid. Den 22 augusti beräknas Penny och fästmannen Douglas Murray, 38, bli föräldrar för första gången.

Men Penny hade berättat för sin familj om gravidlyckan långt innan. På julafton så avslöjade Penny nämligen för mamma Mia, pappa Jesper och sina syskon att hon skulle bli mamma.

Trots att det ska vara den härligaste tiden för alla så kantades gravidnyheten av rejäla känslostormar för familjen. 

Douglas Murray och Penny Parnevik
Douglas Murray och Penny Parnevik blir föräldrar i augusti. Bildkälla: Stella Pictures

"Hela familjen blev arg – alla var arga på mig"

I podcasten "Pillowtalk" så berättar systarna Peg och Penny om bråket som resulterade i att de inte pratade på flera veckor. När Peg på julafton fick veta att hennes syster var gravid så var hennes första reaktion att det var ett skämt. 

När det sedan började sjunka in så kände Peg att beskedet hade kommit så plötsligt, och förändringen var skrämmande. 

Peg och Penny Parnevik
Peg och Penny Parnevik pratade inte med varandra på flera veckor. Bildkälla: Stella Pictures

Peg kände att det hade gått så fort och hon trodde någonstans att hon skulle ha mer tid med sin syster Penny innan hon skulle bli gravid. Hon kände sig även utanför som inte hade fått veta om det tidigare. 

– Hela familjen blev arg. Alla var arga på mig. Det var ingen bra tid, mamma ville att jag aldrig skulle komma hem igen typ,  säger Peg i podcasten.

"Jag har aldrig blivit sårad så djupt förut"

Penny säger att Pegs reaktion är hennes största "heartbreak" i livet.

– Jag har aldrig blivit sårad så djupt förut, säger Penny med gråten i halsen. Penny berättar vidare att hon trodde att hon och Peg aldrig någonsin skulle bli nära varandra igen.

I podcasten "Parnevik och Engblom" som Mia Parnevik har med Annelie Engblom så berättar Mia om hur bråket blev mer och mer infekterat.

Peg, Mia, Penny Parnevik
Mia Parnevik berättar i sin podcast om bråket. Bildkälla: Stella Pictures.

– Till slut blev jag vansinnigt förbannad och jag kunde inte hantera det så bra, för jag kunde inte nå fram till Peg. Då sa jag i stort sett: ”Men då behöver inte du ta del av den här familjen mer.” Jag visste inte hur jag skulle nå fram till henne. Jag sa att du kommer förstöra din relation till din syster nu för evigt nu om du inte tar tag i det här, säger Mia.

Nu är hela familjen sams igen och har lagt bråket bakom sig.