Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är klippet som sägs avslöja Lady Gaga s och Bradley Coopers hemliga förälskelse

- 25/02/2019, 12:09 -

Det var under nattens Oscarsgala som Lady Gaga vann pris för bästa låt. Under galans gång så gick även publikens dröm i uppfyllelse då stjärnan tillsammans med Bradley Cooper rev av ett upprädande som nu fått hela världen att undra – är de förälskade?

Det var under nattens till måndag som 91:a upplagan av Oscarsgalan gick av stapeln. Några av kvällens hyllade vinnare var bland andra svenska Ludwig Göransson som vann för bästa filmmusik, Rami MalekOlivia Colman och inte minst Lady Gaga som vann för bästa låt.

Under sitt tacktal grät Gaga och extra känsligt blev det när hon tackade sin motspelare Bradley Cooper

– Ingen skulle kunnat göra denna låt så bra som du. Tack för att du trott på mig, sa Gaga. 

Under kvällens gång och till publikens glädje så framförde duon låten "Shallow" tillsammans på scenen. Och det fullkomligt slog gnistor om dem. 

Efter att det fantastiska klippet från framträdandet spridits som en löpeld över nätet så har världens snackis just nu blivit: är de kära på riktigt?

Men ryktet är en riktig vattendelare. Många har blivit upprörda över ryktesbildningen då Cooper är tillsammans med supermodellen Irina Shayk och tillsammans har paret en liten dotter. De menar att Gaga och Bradley endast är riktigt duktiga skådespelare men att han är sin flickvän trogen. 

Detta medan andra hoppas på  att "A star is born"-historien kanske är sann...

Se klippet här:

Har du sett A star is born?