Bradley Cooper
Lady Gaga och Bradley Coopes framträdanden har fått världen att undra. - Foto: Stella Pictures

Här är klippet som sägs avslöja Lady Gagas och Bradley Coopers hemliga förälskelse

Det var under nattens Oscarsgala som Lady Gaga vann pris för bästa låt. Under galans gång så gick även publikens dröm i uppfyllelse då stjärnan tillsammans med Bradley Cooper rev av ett upprädande som nu fått hela världen att undra – är de förälskade?


Det var under nattens till måndag som 91:a upplagan av Oscarsgalan gick av stapeln. Några av kvällens hyllade vinnare var bland andra svenska Ludwig Göransson som vann för bästa filmmusik, Rami MalekOlivia Colman och inte minst Lady Gaga som vann för bästa låt.

Under sitt tacktal grät Gaga och extra känsligt blev det när hon tackade sin motspelare Bradley Cooper

– Ingen skulle kunnat göra denna låt så bra som du. Tack för att du trott på mig, sa Gaga. 

Under kvällens gång och till publikens glädje så framförde duon låten "Shallow" tillsammans på scenen. Och det fullkomligt slog gnistor om dem. 

Efter att det fantastiska klippet från framträdandet spridits som en löpeld över nätet så har världens snackis just nu blivit: är de kära på riktigt?

Men ryktet är en riktig vattendelare. Många har blivit upprörda över ryktesbildningen då Cooper är tillsammans med supermodellen Irina Shayk och tillsammans har paret en liten dotter. De menar att Gaga och Bradley endast är riktigt duktiga skådespelare men att han är sin flickvän trogen. 

Detta medan andra hoppas på  att "A star is born"-historien kanske är sann...

Se klippet här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett A star is born?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.