Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge avslöjar vad hon gjorde första gången hos Korosh

- 25/02/2019, 14:20 -

Laila Bagge och Roger Nordin lanserar idag sin podcast Roger & Laila, och i första avsnittet avslöjar Laila Bagge vad hon gjorde för något första gången hon var hemma hos nuvarande sambon Korosh Kananian.

Laila Bagge, 47, och radiokollegan Roger Nordin, 41, lanserade idag sin nya podcast Roger & Laila och i premiäravsnittet avhandlar den folkkära duon Rogers uppbrott. 

Det var i höstas som Roger och hans fästman Jonas Elgh valde att bryta sin förlovning och gå skilda vägar. I podden berättar Roger om den svåra tiden, och Laila berättar då om sin stora rädsla.

Förutom relationen med Anders Bagge så har Lailas relationer tagit slut efter fem år. Laila, som har varit tillsammans med sambon Korosh Kananian, 28, i fyra år, ser nu till att vårda sin relation. Hon går inte längre och bär på någonting utan ser till att prata ut direkt. 

– Jag vill inte göra samma misstag, säger Laila.

Roger Nordin och Laila Bagge
Roger Nordin och Laila Bagge är aktuella med sin podcast Roger & Laila. Bildkälla: Stella Pictures

Roger frågar även om Laila tyckte att det var jobbigt att börja dejta efter att hon separerade från Niclas Wahlgren. Att vara känd har ju såklart många fördelar – men när det kom till dejtande blev kändisskapet en utmaning för Laila.

Hon har tidigare inte riktigt vetat om personen gillar henne genuint eller är intresserad av henne på grund av att hon är Laila Bagge. 

"Blev ju livrädd"

Laila berättar att första gången hon kom hem till Korosh så var hon på sin vakt.

– Det är man ju väldigt rädd för när man kanske ska börja träffa någon om det är liksom "check på den, jag har scorat Laila Bagge" det är ju inte så trevligt. Där är jag ju lite skadad. Första gången jag kom hem till Korosh så gick jag ju instinktivt runt och letade efter 1, Se & Hör-tidningar, skvallertidningar för att se om han är inne i den svängen och tycker att sånt är intressant. 2, vilka kändisar han följer på Instagram, berättar Laila.

Korosh Kananian och Laila Bagge
Korosh Kananian och Laila Bagge har varit ett par i lite mer än fyra år. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Laila säger att hon hittade ett presskort och det väckte några frågetecken – men det visade sig att Korosh hade jobbat på en tidning för länge sedan.

– Då blev jag ju livrädd innan jag fick reda på vad det var för tidning, men det var en helt normalt tidning, lifestyle-tidning. Då blev jag ju ganska lugn men det var ju lite läskigt först. Då tänkte jag "herregud vad har jag sagt, vad har jag berättat" kommer det här hamna någonstans nu?". Det är faktiskt lite läskigt!, säger Laila.