Torsdag 9 Dec
Stockholm

Jordyn Woods om natten med Tristan Thompson

Tristan Thompson var otrogen mot Khloe Kardashian med Jordyn Woods
Tristan Thompson var otrogen mot Khloe Kardashian med Jordyn Woods – nu avslöjas det att Jordyn var redlöst berusad. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nyheten slog ner som en bomb i kändisvärlden – Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson hade varit otrogen med modellen Jordyn Woods. Jordyn, som var bästa vän med Khloés lillasyster Kylie Jenner, minns ingenting av natten med Tristan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för mindre än en vecka sedan som det avslöjades att Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson hade varit otrogen mot henne – med ingen mindre än modellen Jordyn Woods.

Tristan och Jordyn festade hemma hos Tristan, och hon stannade kvar hos basketstjärnan Tristan över natten. Hon sågs lämna hans hus klockan 07.00 på morgonen. Med en rejäl baksmälla...

Jordyn är bästa vän med Khloés lillasyster Kylie Jenner och Jordyn har även modellat för Khloés jeansmärke Good American. Det otroliga sveket resulterade i att Khloé nu har dumpat Tristan för gott. 

Alla modellbilder på Jordyn på Good Americans hemsida är nu borttagna. 

Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Började gråta 

Jordyn, som bodde hemma hos Kylie, har även flyttat ut från Kylies lyxhus i Hidden Hills.

Nu avslöjar Tmz att Jordyn själv var så full att hon inte har något minne av sin natt med Tristan. 

Jordyn ska ha varit redlöst berusad redan innan hon kom till festen hos Tristan, och hon ska ha så grova minnesluckor att hon inte minns hur hon kom dit eller vad som hände på festen.

Khloe Kardashian har dumpat Tristan Thompson efter otrohetsskandalen. Bildkälla: Stella Pictures

Jordyn har nu bönat och bett både Kylie Jenner och Khloé Kardashian om förlåtelse.

Enligt källor till Tmz så började Jordyn att gråta när hon fick höra vad hon hade gjort. Tydligen dricker Jordyn sällan alkohol – och när hon väl gör det så slutar det inte särskilt bra. 

Efter att otrohetsaffären uppdagades har det cirkulerat rykten om att Tristan och Jordyn ska ha träffat varandra i över en månad, men de uppgifterna stämmer inte enligt Tmz.

Har du gjort något dumt på fyllan?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela