Tristan Thompson var otrogen mot Khloe Kardashian med Jordyn Woods
Tristan Thompson var otrogen mot Khloe Kardashian med Jordyn Woods – nu avslöjas det att Jordyn var redlöst berusad. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Jordyn Woods om natten med Tristan Thompson

Nyheten slog ner som en bomb i kändisvärlden – Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson hade varit otrogen med modellen Jordyn Woods. Jordyn, som var bästa vän med Khloés lillasyster Kylie Jenner, minns ingenting av natten med Tristan.


Det var för mindre än en vecka sedan som det avslöjades att Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson hade varit otrogen mot henne – med ingen mindre än modellen Jordyn Woods.

Tristan och Jordyn festade hemma hos Tristan, och hon stannade kvar hos basketstjärnan Tristan över natten. Hon sågs lämna hans hus klockan 07.00 på morgonen. Med en rejäl baksmälla...

Jordyn är bästa vän med Khloés lillasyster Kylie Jenner och Jordyn har även modellat för Khloés jeansmärke Good American. Det otroliga sveket resulterade i att Khloé nu har dumpat Tristan för gott. 

Alla modellbilder på Jordyn på Good Americans hemsida är nu borttagna. 

Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Började gråta 

Jordyn, som bodde hemma hos Kylie, har även flyttat ut från Kylies lyxhus i Hidden Hills.

Nu avslöjar Tmz att Jordyn själv var så full att hon inte har något minne av sin natt med Tristan. 

Jordyn ska ha varit redlöst berusad redan innan hon kom till festen hos Tristan, och hon ska ha så grova minnesluckor att hon inte minns hur hon kom dit eller vad som hände på festen.

Khloe Kardashian har dumpat Tristan Thompson efter otrohetsskandalen. Bildkälla: Stella Pictures

Jordyn har nu bönat och bett både Kylie Jenner och Khloé Kardashian om förlåtelse.

Enligt källor till Tmz så började Jordyn att gråta när hon fick höra vad hon hade gjort. Tydligen dricker Jordyn sällan alkohol – och när hon väl gör det så slutar det inte särskilt bra. 

Efter att otrohetsaffären uppdagades har det cirkulerat rykten om att Tristan och Jordyn ska ha träffat varandra i över en månad, men de uppgifterna stämmer inte enligt Tmz.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något dumt på fyllan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.